GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ne mai trebuie vaccin? Un expert OMS anunță: „Virusul ar putea dispărea de la sine!”

COVID-19 ar putea dispărea de la sine, spune un expert OMS // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
COVID-19 ar putea dispărea de la sine, spune un expert OMS // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 18:06

COVID-19, noul virus care a cauzat peste 300.000 de decese la nivel mondial și a infectat aproape 5 milioane de persoane, ar putea dispărea de la sine, spune un expert OMS.

Profesorul Karol Sikora, fost director al Programului pentru Cancer, parte a Organizației Mondiale a Sănătății, a dezvăluit faptul că noul coronavirus ar putea să „dispară în mod natural”, înainte de apariția unui vaccin, potrivit AS.

Coronavirusul ar putea „dispărea”

În ciuda faptului că oamenii de știință au demarat producția unui număr mare de vaccinuri care să combată COVID-19, s-ar putea ca până la urmă să nu mai fie nevoie de acestea.

„Suspectez că avem o imunitate mai bună decât s-a crezut. Trebuie să continuăm să încetinim virusul, dar acesta ar putea să dispară singur”, a scris profesorul Sikora pe contul personal de Twitter.

Donald Trump despre vaccinul COVID-19: „Îl vom avea înainte de finalul anului”

Donald Trump, președintele S.U.A., publica pe 14 mai o postare pe contul personal de Twitter, în care oferea noi informații despre munca de dezvoltare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

„Dezvoltarea unui vaccin arată foarte promițător, va fi gata înainte de finalul anului”, a scris Trump. Acesta are deja un plan de distribuție al vaccinului: „Când va fi gata, Guvernul american va pune la treabă fiecare avion, campion, fiecare soldat disponibil, astfel încât să fie distribuit într-un timp record în toată țara”.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în timpul pandemiei de COVID-19

+28 FOTO

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri de actualitate:

Ultima oră » Bilanț în România: 155 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

N-au scăpat de coronavirus » 6 pozitivi în Premier League, trei cluburi sunt afectate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează