GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

video Soția unui fotbalist român celebru, party de pomină cu Ronaldinho într-o locație exclusivistă din Dubai: „Hello, again!”

Soția unui fotbalist român celebru, party de pomină cu Ronaldinho într-o locație exclusivistă din Dubai: „Hello, again!”
Soția unui fotbalist român celebru, party de pomină cu Ronaldinho într-o locație exclusivistă din Dubai: „Hello, again!”

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 17:45 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 18:29

Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, s-a filmat alături de legendarul Ronaldinho, la o petrecere în Dubai, starul brazilian permițându-i fostei prezentatoare TV să-l filmeze, la câteva zile după ce românca a mai făcut câteva fotografii alături de fostul campion

”Meeting again”, a scris Crina Abrudan la postarea de pe Facebook cu Ronaldinho, ce-a strâns deja peste 20.000 de vizualizări în ultimele 24 de ore.

Reacția drastică a lui Gigi Becali după ce a aflat că Dorian Popa a condus în chiloți și sub influența substanțelor interzise
DOSAR
Reacția drastică a lui Gigi Becali după ce a aflat că Dorian Popa a condus în chiloți și sub influența substanțelor interzise

Soția lui Gabi Popescu, fost component al naționalei României inclusiv la Coupe du Monde, a dat din nou de starul brazilian, tot la Dubai, cu ocazia unui party de pomină, unde superstarul mondial era, probabil, vedeta petrecerii.

Este o lume mică la Dubai: revedere Crina Abrudan - Ronaldinho

La câteva zile distanță după ce s-a lăudat în mediul online cu câteva fotografii în compania sud-americanului, Crina Abrudan a mers și s-a filmat alături de Ronaldinho la un party într-o locație exclusivistă din Dubai, într-un zgârie-nori din metropola Orientului.

”Hello, again! Have a nice party?” (n.r. „Bună, din nou! E o petrecere frumoasă?”), a reacționat fosta prezentatoare, care l-a abordat cu tupeu pe Ronaldinho. Brazilianul a așteptat ca românca să imortalizeze întâlnirea, după care s-a lăsat filmat și când Crina a făcut un filmuleț în care a prezentat diverse detalii ale petrecerii. Unde s-au servit băuturi fine și scumpe, pe gustul superstarului, care a gustat din plin momentul, relaxându-se pe muzica din locație.

Crina Abrudan are o relație de 15 ani cu Gabi Popescu

Crina Abrudan (45 de ani) este soția lui Gabriel Popescu (49 de ani), internațional român care a adunat 14 selecții și un gol în tricoul primei reprezentative.

Blonda are o relație de 15 ani cu fostul fotbalist, detaliu ce a ajutat-o să-și extindă imaginea în spațiul public, mai ales că a decis să pună punct carierei din media și să se lanseze în afaceri. Cei doi s-au căsătorit în 2017.

9echipe a adunat Gabi Popescu în carieră: Electroputere, Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Național, Suwon Bluewings și JEF United

VIDEO Crina Abrudan, întrebată de Costin Ștucan dacă a fost abordată de fotbaliști: „Trimiteau un buchet de flori, un SMS, puteai să nu răspunzi”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Oltenii îl consideră pe Balaci „fotbalistul suprem”! Ce spune bunul prieten al „Prințului”, Sorin Cârțu, despre comparație dintre Balaci și „Regele” Hagi

FOTO + video „Tricolorii”, în fieful lui Viktor Orban » Israel - România se dispută într-un sat în care prim-ministrul maghiar a investit zeci de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ssLazio
ssLazio  •  30 Octombrie 2023, 22:05

Cam rapida si fortata trecerea de la mancat cocos pe bani la Survivor la imaginea pe care incearca sa si-o formeze in ochii urmaritorilor ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează