GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

A încercat să arate ororile războiului din Ucraina, dar „sportivi și copii ruși îmi spun că sunt o creatură”

Daria Bilodid/ foto: Imago
Daria Bilodid/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 14:55 / Actualizat joi, 17 martie 2022 15:51

Ucraineanca Daria Bilodid (21 de ani), fostă campioană mondială la judo, a încercat să arate pe rețelele sociale ororile produse de armata lui Putin în țara ei dar a fost atacată cu mesaje pe Instagram. 

Sportiva din Ucraina este cea mai tânără campioană mondială din istoria judo-ului, iar la Jocurile Olimpice de la Tokyo a obținut medalia de bronz.

Declarații șocante în studio: „O să-i propun lui Burleanu să reînființăm fosta Cooperativă! Erau bani negri de îi întorceam cu lopata”
PRIETENII LUI OVIDIU
Declarații șocante în studio: „O să-i propun lui Burleanu să reînființăm fosta Cooperativă! Erau bani negri de îi întorceam cu lopata”

Daria Bilodid: „Aceştia sunt doar oameni zombificaţi”

Și-a folosit contul de Instagram pentru a arăta ororile comise de armata lui Putin în Ucraina, însă a fost șocată de reacțiile pe care respectivele postări le-au stârnit în rândul rușilor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

„Ei scriu lucruri urâte în fiecare zi. Că sunt o creatură, că sunt terminată. Îmi scriu multe lucruri urâte. Mai mult, îmi scriu sportivi ruşi, chiar şi copii ruşi. Pare atât de ridicol încât îşi permit să scrie astfel de lucruri, să insulte, să vorbească aşa.

Aceştia sunt doar oameni zombificaţi, care cred în ceea ce le varsă (n.r. - propaganda rusă) în urechi şi astfel şi ei varsă la rândul lor această mizerie. Este mai bine să tacă decât să reverse aceste lucruri asupra oamenilor care se luptă şi care vor ca totul să fie bine în ţara lor.

La unele comentarii am răspuns fără să folosesc cuvinte urâte. Când îţi scriu minciuni, vrei să demonstrezi că nu este aşa, că ţara lor a invadat Ucraina. Vreau să deschid ochii oamenilor, pentru că pur şi simplu ei nu cred că Rusia a atacat Ucraina.

Nu înţeleg cum funcţionează acest sistem de propagandă pentru ei, cum oamenii au fost zombi ani de zile. Aş dori să arăt cu aceste postări, cu aceste răspunsuri şi poveşti cum este cu adevărat aici, cum mor oamenii aici, cum mor copii, cum sunt distruse case şi oraşe.

Dar toate acestea sunt inutile, au propria lor opinie de neînţeles, care este foarte diferită de opinia lumii întregi şi a noastră. De aceea am încetat să mai răspund. Este treaba lor. Acum vor sta fără Instagram (n.r. - Rusia a interzis Instagram-ul), se vor uita la televizor şi vor crede în toate aceste prostii”, a spus Daria Bilodid, potrivit sport.ua.

Citește și:

Fostul #13 mondial s-a întors în Ucraina blindat cu arme și transmite un mesaj înfiorător: „M-am antrenat cu militari, țintesc capul cu 3 din 5 gloanțe!”

Lucescu, furios: „E o crimă ce se întâmplă în Ucraina. Putin e un criminal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează