GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Ce dramă pentru o sportivă din Ucraina! Surpriza teribilă pe care a avut-o când i-a spus mamei sale că a început războiul: „Naziștii tăi trag!”

Alina Shynkarenko și președintele Zelenski
Alina Shynkarenko și președintele Zelenski

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 16:46 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 16:52

Alina Shynkarenko (23 de ani) a cucerit bronzul olimpic pentru Ucraina în 2021, la înot sincron. Ea locuiește la Kiev, iar părinții săi în Donețk, ocupat de mult timp de forțele proruse. 

Sportiva, primită după Jocurile Olimpice de președintele Volodimir Zelenski alături de ceilalți medaliați, a povestit că a avut o surpriză teribilă când i-a spus mamei că a început războiul: „Nu e adevărat. Rușii i-au atacat doar pe naționaliștii ucraineni”, i-a spus aceasta fiicei sale. 

O vreme, au rupt legătura, dar vorbesc din nou acum: „Nu și despre război”. Alina Shynkarenko povestit în întregime cum a decurs dialogul cu mama sa. 

Tulburător! Două momente impresionante la amicalul lui Șahtior: ce au făcut fetele rămase fără tată și băiatul salvat din subsolul teatrului din Mariupol
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Tulburător! Două momente impresionante la amicalul lui Șahtior: ce au făcut fetele rămase fără tată și băiatul salvat din subsolul teatrului din Mariupol

Alina Shynkarenko și surpriza teribilă pe care a avut-o când i-a spus mamei sale că a început războiul: „Naziștii tăi trag!”

„În primele zile, eu și mama ne-am certat foarte mult. Am sunat-o imediat după începerea invaziei și i-am spus «mamă, trag în noi, războiul a început». Era 07:00 dimineața, abia se trezise. Mi-a spus «acum mă uit la știri, totul e bine. Armata noastră păzește granițele, naziștii tăi trag». I-am răspuns «bine, mamă, adio!».

La început, au atacat obiectivele militare, apoi au început să lovească blocuri de civili. Noi avem rude în Volnovakha (n.r. regiunea Donețk). Pe 25, au încetat să mai comunice cu noi. I-am spus mamei «Mamă, Volnovakha nu mai există, a fost bombardată», ea a replicat «sunt naziștii tăi care luptă împotriva armatei noastre»”, a povestit, conform Sport.ua.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

Șahtior, în pericol din cauza războiului » De ce se tem oficialii echipei

VIDEO Tulburător! Două momente impresionante la amicalul lui Șahtior: ce au făcut fetele rămase fără tată și băiatul salvat din subsolul teatrului din Mariupol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează