GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Sergio Ramos și Llorente s-au prins în noua provocare lansată de fotomodele în Spania

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 20:53 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 22:05

În ultimele zile a nins abundent în Spania, în special în Madrid și în zona înconjurătoare. Fotomodelele nu s-au arătat descurajate de asta, ba chiar au profitat și au realizat poze sexy cu noul decor.

Mai multe tinere de pe Instagram au creat o nouă modă: poze în bikini sau în lenjerie intimă direct în zăpadă. Asta deși afară vremea era foarte rece și se apropia chiar de 0 grade Celsius.

În această provocare au intrat și vedete de top, inclusiv fotbaliști ca Sergio Ramos sau Marcos Llorente. Nu rata imaginile în galeria FOTO de mai jos:

+27 FOTO
  • Osasuna și Real Madrid au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga, iar la final, antrenorul oaspeților, Zinedine Zidane, a fost extrem de nervos.
  • La conferința de presă, Zidane s-a declarat nemulțumit de condițiile în care s-a jucat meciul, terenul fiind afectat de ninsorile care au lovit Spania în ultimele zile și care au făcut ca zborul formației blanco să aibă o întârziere de patru ore.
+27 FOTO

Citește și alte știri mondene:

GALERIE FOTO Carmen Negoiță, în costum de baie la munte! Apariție hot a soției fostului finanțator de la Dinamo

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează