GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EVENIMENT

FOTO Cum a apărut Gigi Becali la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel

FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 19:59 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 09:06

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a fost prezent astăzi la sărbătoare a 15 ani de la întronizarea Patriahului Daniel.

Astăzi, la Catedrala Patriarhală, a avut loc aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. La eveniment au asistat mai multe persoane publice. Printre politicieni și ceilalți înalți prelați și-a făcut apariția și Gigi Becali.

FOTO: Victor Angelescu
FOTO: Victor Angelescu
FOTO: Victor Angelescu
FOTO: Victor Angelescu
Fotomontaj cu Gigi Becali și Patriarhul Daniel

Gigi Becali, prezent la sărbătoarea a 15 ani de la întronizarea Patriahului Daniel

Finanțatorul celor de la FCSB a respectat codul vestimentar al momentului, complet în negru. A apărut într-o ținută modestă, trening, cu o vestă cu mânecă scurtă și un fes asortat.

Relația dintre Gigi Becali și Patriarhul Daniel a avut mai multe poziții diferite pe anumite subiecte în ultimii ani. Cel mai recent s-a petrecut în noiembrie 2021, când omul de afaceri a pus la îndoiala faptul că patriarhul s-ar fi vaccinat împotriva Covid-19.

Ne bucurăm că am primit adesea ajutor din partea autorităţilor centrale. Sigur, noi spunem că totdeauna este loc de mai bine, însă aceasta depinde mult şi de Parlament şi de domnii miniştri. Ne bucurăm că sunt aici prezenţi reprezentaţi şi Parlamentului, reprezentaţi şi Guvernul, mai mulţi miniştri. Şi, desigur, sunt bune intenţiile, mai ales că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere al preţurilor la energie
- Patriarhul Daniel, la aniversarea a 15 ani de la întronizare

VIDEO Gigi Becali, încă un discurs halucinant: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

Citește și alte știri de actualitate:

Simona Halep participă la „World Tennis League”, competiția revoluționară din decembrie » Djokovic, Kyrgios sau Swiatek au confirmat deja prezența

Lovitură pentru Adrian Mutu » I s-a pus poprire pe salariu, după ce a pierdut un proces cu fosta soție. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
Vasi86
Vasi86  •  01 Octombrie 2022, 11:09

Ete mafiotii :))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Octombrie 2022, 05:13

inscaunarea...

Berula
Berula  •  01 Octombrie 2022, 02:31

DA CE? Ii imparat sau rege? La mintea mea, a introna, se refera la a inscauna 1 rege sau 1 imparat. Or, dumnealui eate un nada sau nimenea in fata mea. Poate obtine, sau ii pot accepta inscaunarea in locul meu. Ceva de genul '' Inalt Prea Slavitul Nimeni . Ceea ce si este, dealtfel. Astept Ban.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează