GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERE

Ion Țiriac, afacere de 15 milioane de euro cu rivalii Ikea în România

Ion Țiriac ar putea vinde un teren fraților Pavăl, patronii Dedeman
Ion Țiriac ar putea vinde un teren fraților Pavăl, patronii Dedeman

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 10:15 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 10:35

Omul de afaceri Ion Țiriac ar putea vinde un teren fraților Pavăl, patronii Dedeman. 

Conform Ziarul Financiar, frații Pavăl sunt interesați să cumpere un teren cotat la 15 milioane de euro și amplasat în comuna Dumbrăvița, fix lângă Timișoara, acolo unde rivalii de la Ikea plănuiesc deja să deschidă un nou magazin în România. 

Ion Țiriac a dat în judecată ATP! Ce acuză miliardarul român
ATP Madrid
Ion Țiriac a dat în judecată ATP! Ce acuză miliardarul român

„Ikea a cumpărat în 2019 un teren de 8 hectare tot de la Ion Ţiriac într-o tranzacţie estimată la 8 mil. euro, adică 100 euro/mp. Dacă Dedeman ar cumpăra restul de 15 hectare tot cu 100 euro/mp, atunci tranzacţia s-ar ridica la 15 milioane de euro”, notează sursa citată. 

Frații Pavăl au mai deschis magazine Dedeman în vecinătatea rivalilor suedezi și în București, în Băneasa și pe bulevardul Theodor Pallady. 

Ion Țiriac vrea să preia velodromul Dinamo » Ce plan are miliardarul: „Zona e foarte propice pentru asta”

Omul de afaceri Ion Țiriac (82 de ani) vrea să contruiască un patinoar în locul actualului velodrom din complexul Dinamo.

Suprafața ocupată în acest moment de velodromul Dinamo, unul aflat într-o avansată stare de deteriorare, este râvnită de multă lume. A fost luată în calcul și pentru ridicare noului stadion Dinamo, care, până la urmă, va fi construit în locul arenei vechi.

Ion Țiriac are în prezent o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, o creștere de 300 de milioane de dolari față de datele din anul 2020.

Ion Țiriac, ironic după ce și-a anunțat plecarea de la FRT: „Iohannis și Cîțu sunt ocupați, alții nu mai știu”

Ion Țiriac și-a inaugurat proiectul în care a investit 300.000 de euro: „Dăm și burse, pentru cei care nu-și permit”

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (7)
2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  25 Iulie 2021, 08:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

149843456023071
Drept LaReplica  •  23 Iulie 2021, 08:29

artiol de Business Magazin nu de sport, mai ales ca este o eroare in el, posibil mai multe, prima impresie lasa ca deha este vb de o tranzactie in realitate este "daca" cumpara, deci o supoziție, apoi pe Theodor Pallady in sector 3 a fost mai întâi Dedeman dupa ce a falimentat Obbi, in timp ce Ikea a venit dupa niste ani, si nici măcar nu sunt vecini ca teren, dar facem articol sa avem ce face!

ovidiu1
ovidiu1  •  22 Iulie 2021, 23:46

Nu ma intereseaza Tiriac si fratii Paval care n-au construit un spital sau o scoala in Romania, a ars spitalul ala din Piatra Neamt din cauza instalatiei electrice, Paval nu sunt in stare la iei acasa sa repare o instalatie electrica la un spital asa ca sa-si pape miliardele sanatosi si sa ne lase pe treaba noastra, le-am dat bani si putere degeaba....degeaba pentru ei....degeaba pentru Romania si degeaba pentru Moldova.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează