GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FENOMEN NATURAL

VIDEO Coșmarul trăit de iubita lui Denis Drăguș în Belgia: „Am fost evacuați”

Imaginile filmate de iubita lui Denis Drăguș
Imaginile filmate de iubita lui Denis Drăguș

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 10:00 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 10:09

Vanessa Mara, iubita fotbalistului Denis Drăguș (22 de ani) a publicat un videoclip tulburător din Liege, orașul în care locuiește în prezent.

UPDATE 16 iulie, ora 10:00 - Noutăție oferite de Vanessa 

Iubita lui Denis Drăguș a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, în care asigură că este bine. Vanessa Mara a dezvăluit că a fost evacuată de trupele militare.

„Vă mulțumim! Am fost evacuați de trupele militare. Suntem bine... este un coșmar. Apa a luat tot: mașini, case, pomi, oameni... Mulțumim Domnului că suntem bine”, a scris ea pe contul de Instagram.

VIDEO. Coșmarul trăit de iubita lui Denis Drăguș în Belgia

După ce împrumutul său în Serie A, la Crotone, a expirat, Denis Drăguș s-a întors la Standard Liege, echipa de care aparține. În Belgia, Denis, iubita lui și fiica acestora, în vârstă de 6 luni, au fost „întâmpinați” de o vreme neprielnică.

Vanessa Mara a postat pe rețelele de socializare un videoclip tulburător, cu inundațiile din Liege. Aceasta a scris „Nu poate fi real ce trăim”.

Inundații în Liege

Ploi abundente s-au năpustit asupra orașului belgian începând de marți. Mașinile au fost „măturate” de apa adunată, iar o parte a orașului a fost plasat sub codul roșu de alertă.

Potrivit Le Soir, pompierii au avut mai mult de 200 de intervenții miercuri din cauza inundațiilor. „(Afluentul) La Vesdre a ieșit din albia râului și nu mai putem accesa anumite zone cu autovehicule. Nu suntem bine echipați și armata este acolo cu camioane”, au comunicat aceștia.

Populația din zonele afectate cel mai serios a fost chiar evacuată. În jur de 1.700 de oameni au fost mutați, potrivit sursei citate.

+36 FOTO

Mai multe știri despre Drăguș:

Primele imagini cu Denis Drăguș de la revenire » S-a prezentat deja la antrenamente

Povestea dureroasă a prăbușirii unui fotbalist de top. VIDEO INCREDIBIL » Părinții îl imploră în lacrimi să le vorbească, el răspunde: "Jigniri, teroare, circ, păcănele"

Părinții lui Denis Drăguș, apel disperat prin intermediul GSP: „Ajutați-l, vă rog! Suntem în depresie profundă! L-am pierdut, suntem devastați”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
ionnis
ionnis  •  16 Iulie 2021, 10:28

Vanesa Amara :))

viata.de.caine
viata.de.caine  •  15 Iulie 2021, 16:00

Stire…

scorpions721
scorpions721  •  15 Iulie 2021, 14:20

nu poate fi real ce caracter ai Vanessa Mara, si ce nume...ha ha ha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează