GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

Moment incredibil cu un prezentator TV care făcea live de acasă » Cine e femeia goală care a apărut în cadru, fără să-și dea seama: „Mie mi-a zis că e singur”

Jurnalistul spaniol Alfonso Merlos, 41 de ani, era în mijlocul unui live de acasă, pentru canalul său de YouTube +19   FOTO
Jurnalistul spaniol Alfonso Merlos, 41 de ani, era în mijlocul unui live de acasă, pentru canalul său de YouTube

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 17:06

Jurnalistul spaniol Alfonso Merlos, 41 de ani, era în mijlocul unui live de acasă, pentru canalul său de YouTube.

În timpul transmisiunii, urmăritorii au observat o femeie dezbrăcată trecând prin spatele lui. Aceștia au dedus imediat că nu este vorba despre iubita sa, ci despre o altă jurnalistă, Alexia Rivas, 27 de ani. 

Imaginile au devenit virale nu doar prin ineditul lor și prin controversa creată, ci și din cauza faptului că cei doi ar fi încălcat astfel regulile de izolare. 

+15 FOTO

Foto: instagram.com/alexiaarivas

Prietena sa oficială a lui Merlos este Marta Lopez, star în Big Brother-ul spaniol, însă el a spus după furtuna creată online că cei doi s-ar fi despărțit deja înainte de acel live. Între timp, el i-a cerut și scuze publice Martei pentru situație: „Dacă tu crezi că atitudinea mea a fost greșită și că lucrurile nu au fost făcute așa cum trebuie, eu nu am nici o problemă să-mi cer scuze, deși scopul meu nu era să fac rău cuiva”. 

Marta însă l-a contrazis pe jurnalist, precizând că din punctul ei de vedere ei erau încă împreună și a spus că „situația este rușinoasă”. 

Alexia Rivas, femeia aproape goală din imagini, a declarat: „Eu nu m-am implicat peste relația cuiva, el mi-a zis că e singur. Ne întâlnim cam de trei săptămâni”.

Moment incredibil cu un prezentator TV care făcea live de acasă » Cine e femeia goală care a apărut în cadru, fără să-și dea seama: „Mie mi-a zis că e singur”
Marta Lopez

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

Derapaje grosolane în scandalul amoros cu Ciprian Marica: „Rămâi cu ce bagi în gură și ce tragi pe s…!” » Un antrenor și un fost coleg din „națională” îi iau apărarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  30 Aprilie 2020, 19:56

La comentarii sunteti puritani haha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează