GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Un fost campion cu Arsenal s-a înrolat în armata Ucrainei: „Rușii se tem, aruncă armele și fug din tancuri”

Oleg Luzhny/ foto Imago Images
Oleg Luzhny/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 10:21 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 10:43

Oleg Luzhny (53 de ani), fostul internațional ucrainean, a declarat că soldații ruși care au invadat Ucraina nu vor să lupte, iar de teamă își aruncă armele și fug.

Fostul fundaș dreapta de la Arsenal și Dinamo Kiev, campion cu „tunarii” în 2002, s-a înrolat în armata ucraineană și luptă pentru apărarea țării. Acesta este convins că Ucraina va ieși învingătoare din războiul cu Rusia.

Oleg Luzhny: „Rușii se tem, aruncă armele și fug de tancuri”

„Nu cred că cineva ar fi putut ghici că vecinul nostru ar ataca atât de insidios noaptea. El s-a numit «frate». Ce fel de frate este pentru noi? Lupul Tambov este fratele lui! Însă vom câștiga, suntem mai puternici. Ucrainenii au un spirit și o armată mai puternice. Soldații ocupanților nu vor să intre în război împotriva noastră, le este frică, aruncă armele, fug din tancuri, se predau.

Elina Svitolina, reacție categorică după excluderea jucătorilor din Rusia și Belarus de la Wimbledon » Cere ca aceștia să răspundă la 3 întrebări despre invazia din Ucraina
DECIZIE
Elina Svitolina, reacție categorică după excluderea jucătorilor din Rusia și Belarus de la Wimbledon » Cere ca aceștia să răspundă la 3 întrebări despre invazia din Ucraina

Ei înțeleg că au fost înșelați cu nerăbdare de conducere. Toată lumea este interesată, dar la ce ne putem aștepta în continuare? Totul este în mâinile lui Dumnezeu! Cu toate acestea, victoria va fi pentru Ucraina, pentru că Dumnezeu este cu noi.

Toți cei cărora le pasă de țara lor trebuie să ajute într-un fel. Ucrainenii s-au unit: femei, bărbați, copii. M-am înrolat cu prietenii la apărare. Nu putea doar să privească războiul din Ucraina din afară. Suntem mândri de armata noastră și de poporul nostru. Vedeți cât de eroic dețin băieții noștri poziții de-a lungul întregii linii a frontului, în special în Mariupol, Harkov. Nu mă îndoiesc nicio secundă de victoria noastră.

Atrocitățile au loc nu numai în regiunea Kiev, ci peste tot. Tocmai a ieșit la suprafață acolo, pentru că deja am eliberat aceste teritorii. Cred că același lucru se întâmplă și în Mariupol și, cel mai probabil, mai rău, pur și simplu nu ne spun despre asta.

Și așa că armata rusă nici măcar nu poate fi numită fiară, pentru că fiarele nu ar face asta. Acesta este un fel de forță diabolică! Toată Rusia este o forță diabolică, în frunte cu liderul său militar”, a declarat Oleg Luzhny, potrivit Sport.ua.

Citește și:

Rușii se simt lezați de interdicția primită la Wimbledon: „Încalcă drepturile omului! Djokovic are dreptate, e o decizie nebună”

Rușii și bielorușii au fost interziși la Wimbledon! » Reacția Kremlinului cu puțin timp înainte ca interdicția să intre în vigoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează