GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RAZBOI ÎN UCRAINA

Un fost campion cu Arsenal, pe front în Ucraina pentru a-și apăra țara

Oleh Luzhnyi (53 ani), fostul fundaș stânga al celor de la Arsenal, a declarat că a rămas în Ucraina și este gata să-și apere țara de invadatorii ruși.
Oleh Luzhnyi (53 ani), fostul fundaș stânga al celor de la Arsenal, a declarat că a rămas în Ucraina și este gata să-și apere țara de invadatorii ruși.

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 11:58 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 16:24

Oleh Luzhnyi (53 ani), fostul fundaș dreapta al celor de la Arsenal, a declarat că a rămas în Ucraina și este gata să-și apere țara de invadatorii ruși.

Fostul fotbalist al lui Arsenal a câștigat Premier League și Cupa Angliei alături de „tunari”, iar acum este decis să apere Ucraina, după ce țara sa a fost invadată de Federația Rusă. 

Jurgen Klopp, despre atacurile armatei lui Vladimir Putin în Ucraina: „Este războiul unui om cu adevărat rău”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Jurgen Klopp, despre atacurile armatei lui Vladimir Putin în Ucraina: „Este războiul unui om cu adevărat rău”

Oleh Luzhnyi, decis să lupte pentru Ucraina

Într-un interviu pentru cei de la Sky Sports, fostul fotbalist ucrainean a recunoscut că și-ar fi dorit să revină în Marea Britanie pentru a antrena, însă planurile sale au fost date peste cap de războiul început în Ucraina.

„Situația este groaznică în Ucraina. Vreau să vin în Anglia pentru a antrena, dar înainte de orice, voi sta aici și voi lupta pentru oamenii mei, pentru țară și pentru democrație. 

Cu toți sperăm ca acest război să se încheie în curând pentru că se pierd familii și vieți. O țară a fost invadată și distrusă. Toate acestea pentru ce? Ne vom uni pentru a opri aceste crime”, a mărturisit Oleh Luzhnyi pentru Sky Sports.

După ce a pus punct carierei de fotbalist, Luzhnyi a fost de două ori antrenor secund la Dinamo Kiev, dar și interimar pentru câteva etape.

60 de meciuriare Oleh Luzhnyi în naționala Ucrainei

Citește și:

Mărturia fostului fotbalist din Liga 1, Junior Moraes, după ce a scăpat de infernul de la Kiev: „Eram 70 de oameni înghesuiți într-o cameră de hotel, ca într-un buncăr” » Jucătorii străini de de la Șahtior și Dinamo Kiev, aduși în România

Acuze dure după decizia celor de la FIFA: „Inacceptabil! Noi tot NU VOM JUCA împotriva Rusiei, indiferent ce nume va purta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează