GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Răducioiu a fost sunat de Zambrotta pentru a se alătura campaniei "Ajutaţi sistemul medical din Italia"

Florin Răducioiu a fost abordat de Gianluca Zambrotta pentru a contribui la campania ”Ajutați sistemul medical din Italia”
Florin Răducioiu a fost abordat de Gianluca Zambrotta pentru a contribui la campania ”Ajutați sistemul medical din Italia”

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 20:52

Situaţia dramatică în care se află în aceste zile Italia, care raportează sute de morţi în fiecare zi din cauza pandemiei de coronavirus, a determinat mare parte din oamenii importanţi ai Italiei, dar şi anumite firme mari să dea curs unei campanii care are ca scop sprijinirea sistemului medical din Peninsulă.

Toţi fotbaliştii ce au făcut parte din naţionala Italiei care a cucerit titlul mondial în 2006 au demarat şi ei o astfel de campanie şi, pe lângă donaţiile lor, fiecare dintre ei a apelat la prieteni, alţi foşti şi actuali mari jucători, pentru ca suma să fie cât mai mare.

Florin Răducioiu, care a trăit multă vreme în Italia, a fost abordat de Gianluca Zambrotta, fost fotbalist al Italiei, dar şi al unor cluburi imense precum Juventus, Barcelona, AC Milan.

Răducioiu a dat curs şi va contribui şi el la această campanie. „O fac cu cea mai mare deschidere fiindcă Italia este a doua mea casă, după România. O voi face şi pentru România dacă va fi nevoie, dar acum Italia e într-o situaţie realmente disperată", a spus, pentru GSP, Florin Răducioiu, care chiar astăzi împlineşte 50 de ani.

Clubul AC Milan a anunţat că va oferi 500.000 de euro în această campanie, iar Silvio Berlusconi va oferi 10 milioane de euro pentru spitalele din Lombardia. În plus, grupul Lavazza a donat astăzi tot 10 milioane de euro pentru sistemul sanitar Piemonte, iar locuitorii oraşului Brescia au adunat, într-o campanie în care fiecare a contribuit cu cât a putut, peste 9 milioane de euro!

REGULI CORONAVIRUS

EURO AMÂNAT

Citește și alte știri despre coronavirus în Italia:

Blaise Matuidi de la Juventus are coronavirus! Al doilea jucător depistat pozitiv de la campioana Italiei

CORONAVIRUS. Mesajul transmis de Rugani: „Sunt bine și nu am simptome”

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează