INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Mesajul transmis de Rugani: „Sunt bine și nu am simptome”

Daniele Rugani, Sursa: Getty
Daniele Rugani, Sursa: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 07:42

Daniele Rugani (25 de ani), fundașul italian al lui Juventus Torino, a fost primul fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu virusul Covid-19. În ciuda situației complicate, Rugani a transmis un mesaj clar.

Juventus a șocat miercuri seară: „Daniele Rugani este pozitiv la Covid-19. E asimptomatic. Vom activa procedura de izolare pentru toți cei care au intrat în contact cu el”. Rugani, însă, a declarat că nu are simptome, în ciuda testării pozitive de săptămâna trecută.

Rugani a fost primul jucător din Serie A depistat pozitiv, anunțul fiind făcut la doar trei zile după ce Juventus a învins pe Inter Milano (scor 2-0). Atât echipele, cât și oficialii partidei se află în izolare.

Mesajul lui Rugani

După cum relatează Football Italia, Rugani a transmis un mesaj clar cu privirea la starea sa: „Sunt bine. Am fost destul de bine. Nu am avut simptomele despre care ați citit în știri. Am avut noroc, în ciuda faptului că a fost o lovitură puternică, pentru că am fost primul din mediul nostru depistat pozitiv. Sper că așa va crește gradul de conștientizare”. 

Rugani a adăugat: „Practic am terminat tot pe Netflix! Recomand „Invitatul invizibil”, este un thriller care nu durează mult. Voi accepta și alte recomandări de la voi!”

Alți jucători din Serie A depistați pozitiv

Serie A este suspendată până în aprilie. Pe lista celor depistați pozitiv cu Covid-19,  se află jucători de la Sampdoria (Manolo Gabbiadini (28 de ani), Omar Colley (27 de ani), Albin Ekdal (30 de ani), Morten Thorsby (23 de ani), Antonino La Gumina (24 de ani), Bartosz Bereszynski (27 de ani), Fabio Depaoli (22 de ani) și Fiorentina (Patrick Cutrone (22 de ani), German Pezzella (28 de ani), Dusan Vlahovic (20 de ani).

Cum ne apărăm de coronavirus

Vezi cum e afectat de coronavirus fotbalul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează