INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Blaise Matuidi de la Juventus are coronavirus! Al doilea jucător depistat pozitiv de la campioana Italiei

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 20:33

Blaise Matuidi (32 de ani), mijlocașul francez de la Juventus, este al doilea jucător care suferă de COVID-19, de la campioana Italiei. 

Cel mai probabil, Matuidi a luat virusul de la colegul său, Daniele Rugani, care a fost primul jucător al lui Juve care are coronavirus. În prezent, toți jucătorii lui Juventus sunt în izolare. iar campionatul din Italia este suspendat. Matuidi, venit în 2017 de la PSG, a jucat 31 de meciuri în acest sezon, marcând un gol.

„Jucătorul Blaise Matuidi a fost depistat pozitiv. Aceste este izolat voluntar la domiciliu. Nu are simptome și se simte bine. Matuidi a fost supus de către medici la mai multe teste, iar rezultatul a fost unul pozitiv. De pe 11 martie se află acasă și va fi monitorizat de către medici”, a fost comunicatul celor de la Juventus. 

Pe lângă Matuidi, alți șapte fotbaliști din Serie A au fost depistați cu COVID-19: Daniele Rugani (Juventus), Dusan Vlahovic (Fiorentina), Omar Colley, Albin Ekdal, Antonio La Gumina, Manolo Gabbiadini și Morten Thorsby (Sampdoria).

Ce a decis azi UEFA

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează