GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

Răspunsuri controversate date de Zmărăndescu » Ce vedete a vrut să bată și cu ce cântăreață celebră ar vrea să aibă o aventură

Fostul lupător Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) a făcut o serie de afirmații tari în cadrul emisiunii „La Măruță”. +28   FOTO
Fostul lupător Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) a făcut o serie de afirmații tari în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 18:45 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 19:00

Fostul lupător Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) a făcut o serie de afirmații tari în cadrul emisiunii „La Măruță”. 

Cătălin Zmărăndescu este recunoscut pentru modul franc în care își expune gândurile. A demonstrat asta și în cadrul emisiunii „La Măruță”. 

Imagini inedite cu Gigi Becali » A ieșit la „ocazie” pe Calea Victoriei! Cine l-a dus acasă
INEDIT
Imagini inedite cu Gigi Becali » A ieșit la „ocazie” pe Calea Victoriei! Cine l-a dus acasă

Rugat să numească trei oameni cunoscuți din România pe care a vrut să îi bată, Zmărăndescu a spus: „Gigi Becali, TJ Miles și Emil Rengle”. 

Cătălin Zmărăndescu, răspunsuri controversate

Replicile controversate au continuat. La cerința „Spune-ne numele unei femei cunoscute din România cu care ai dori să ai o aventură dacă ai ști că nu ar afla nimeni”, răspunsul fostului lupător a fost Delia Matache

Zmărândescu nu a ezitat nici când a fost pus să numească cel mai slab luptător dintre Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi și Ionuț Iftimoaie. Numele rostit, fără ezitare, a fost cel al lui Moroșanu.

VIDEO Roxana Ciuhulescu despre scandalul cu Zmărăndescu de la „Survivor România”: „În viața mai simpatii, antipatii, nu te poți înțelege cu toată lumea”

Citește și alte știri din sportul românesc:

EXCLUSIV Născut și crescut în Irlanda, jucătorul lui Dinamo vorbește despre viața în România: „Era să fiu călcat pe trecerea de pietoni”

România, 5 reprezentante în Europa » Cum s-au întărit Rapid, CSM București, Rm. Vâlcea, Gloria Buzău și Măgura Cisnădie pentru cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează