GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

UPDATE Războiul din Ucraina » Răsturnare de situație în cazul celui mai bun lunetist din lume: „Aici e dovada”

„Wali” // foto: Facebook @ La Torche et l'Épée - The Torch and Sword
„Wali” // foto: Facebook @ La Torche et l'Épée - The Torch and Sword

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 13:08 / Actualizat marti, 22 martie 2022 14:27

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022. Cele mai importante știri despre desfășurarea invaziei țării vecine sunt aici. 

UPDATE ora 13:00 - „Wali” ar fi în viață 

Canadianul Oliver Lavigne-Ortiz, cunoscut sub porecla „Wali” și considerat a fi „cel mai bun lunetist din lume”, despre care rușii au scris că a fost ucis în luptele din Ucraina, ar fi în viață.

Pe pagina sa de Facebook a apărut o postare prin care informația oferită de ruși este contrazisă.

„Trăiesc. Drept dovadă, aici sunt într-o poziție tactică de super lunetist al forțelor speciale de commando, într-un bazin cu bile.

Zvonurile că am murit în luptă sunt complet ridicole. Adevărul este că am câștigat teren în fața inamicului, căruia i-am provocat pierderi. Din păcate, și noi am pierdut camarazi, care sunt morți sau răniți.

Rușii se tem de lupta de aproape. Preferă să bombardeze iar și iar, să distrugă case precum niște bătăuși frustrați”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a lunetistului, alături de o fotografie sugestivă, în care acesta este „scufundat” într-un bazin cu bile colorate.

O rusoaică antrenată de spionaj în Rusia dă detalii despre Vladimir Putin: „Știu personal”
RĂZBOI UCRAINA
O rusoaică antrenată de spionaj în Rusia dă detalii despre Vladimir Putin: „Știu personal”
Războiul din Ucraina » Răsturnare de situație în cazul celui mai bun lunetist din lume: „Aici e dovada”
„Wali” // foto: Facebook @ La Torche et l'Épée - The Torch and Sword

UPDATE marți, ora 12:00 - Locuitorii dintr-un oraș rus au cumpărat zahărul pentru un an în doar 3 zile

În doar 3 zile, locuitorii din localitatea rusă Nijnevartovsk au cumpărat o cantitate de zahăr echivalentă cu proviziile pentru întregul an în curs, scrie Libertatea, care citează publicația URA.

„În trei zile, între 11 și 13 martie, populația a cumpărat rezerva anuală de zahăr”, a transmis primarul Dmitri Koșcenko.

Locuitorii din localitățile din apropiere au contribuit la această „realizare”, a adăugat primarul, care îndeamnă însă la calm: „Monitorizările arată că există zahăr rafinat și că este în continuare disponibil în aproape toate magazinele”.

Rusia vrea să înlocuiască McDonalds

După McDonalds, lanțul american de fast food-uri s-a retras din țară, Rusia a pus la cale un plan de înlocuire a restaurantelor. Astfel, a fost depusă o cerere de deschiderea unor restaurante numite „Unchiul Vanya”, logoul fiind extrem de asemănător cu cel al americanilor.

Războiul din Ucraina » Răsturnare de situație în cazul celui mai bun lunetist din lume: „Aici e dovada”

Centru comercial din Kiev, distrus » Cel puțin 8 victime

Centrul comercial Retroville din Kiev a fost distrus de o rachetă lansată de ruși noaptea trecută.

Cel puțin 8 persoane au decedat în urma atacului, potrivit publicației Kyiv Independent, care preia anunțul Procuraturii Generale.

Numărul 2 al flotei ruse de la Marea Neagră a fost ucis

Andrei Palîi, comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, a fost ucis de un lunetist. Anunțul a fost făcut de guvernatorul Sevastopolului, Mikhail Razvojaev.

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”
RĂZBOI UCRAINA
Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

Rușii au cerut ca orașul Mariupol să fie predat

În a 26-a zi de la începutul războiului din Ucraina, invadatorii ruși le-au cerut militarilor ucraineni să părăsească orașul Mariupol înainte de ora prânzului.

„În acest caz, părăsirea orașului de către toate unitățile armate ucrainene și mercenarii străini ar avea loc între orele 10 și 12, pe un traseu convenit cu Ucraina”, a spus Mihail Mizințev, șeful Centrului de Control al Apărării Naționale din Rusia, citat de Marca.

Autoritățile din Ucraina au respins vehement acest scenariu. Vicepremierul Iryna Vereshchuk a transmis că „Ucraina nu va preda orașul și nu va depune armele”.

Războiul din Ucraina » Ucraina a acceptat să folosească un soft avansat de inteligență artificială, care e ilegal în Marea Britanie! La ce folosește
RĂZBOI
Războiul din Ucraina » Ucraina a acceptat să folosească un soft avansat de inteligență artificială, care e ilegal în Marea Britanie! La ce folosește

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (74)
ionica007
ionica007  •  23 Martie 2022, 16:15
Postat de polistul68 pe 23 Martie 2022, 11:38

Eu te contrazic...putin.....1. daca se blocheaza prostata..nu cred ca-ti pune sonda..poate, o problema la vezica urinara sa necesite o sonda. 2. Greseli medicale au fost, sunt, si vor mai fi...iar cresterea glicemiei....organismul uman e inca o mare necunsocuta, nimeni nu paote spune 100% cum va reactiona un organism la un anumit tratament....toti gresim, inclusiv doctorii...din 100 de pacienti consultati, e normal, uman, zi cum vrei...la unul sa o 'buctezi'....si tu, daca ai de facut e analize de vanzari, pt 300 de clienti, sigur gresesti o cifra, cel putin la un client/..asa suntem noi oamenii, construiti....si in plus, COVID-ul e ceva nou...inca nu sunt metode de testare..testate suficinet, inca nu se stie ce tratament e mai eficient, inca nu se stiu rezultatele in timp a vaccinului....dar, repet...cat timp morga nu mai facea fata, si ATI-ul era plin....eu am ales sa ma vaccinez...dar fiecare face cum doreste.

Esenta era alta, nu sunt medic... Esenta era ca nici unul nu a avut Covid, desi a fost internat de Covid...

347655969058390
Ion Popescu  •  23 Martie 2022, 12:23

Se minte din toate directiile. Un adevarat campionat de fake news .

polistul68
polistul68  •  23 Martie 2022, 11:49
Postat de rocky5 pe 22 Martie 2022, 23:49

Ai sărit la atac pentru că ai și doza booster, iar eu fac ironii la adresa pseudopandemiei! Înțeleg asta. Și eu cunosc destule persoane vaccinate cu 3 doze ce au făcut de câte 2 ori covid în acești 2 ani! Unele au fost chiar spitalizate! În familia mea destul de numeroasa nimeni nu s-a vaccinat și nimeni n-a avut nici măcar guturai! Te-ai gândit ca spitalele erau pline pentru că sunt incompetenți, neutilați și au tratat necorespunzător pacienții? Nu întâmplător avem morți mai mulți ca alte țări! L-ai intrebat pe prietenul de la ATI ce au făcut în 2021 cu izoletele cumpărate pe bani grei în 2020? A spus deodată Arafat ca nu mai sunt eficiente? Iar nemții și danezii trăiesc mai bine pentru că acolo se fură mai puțin,... ma miră că nu știi măcar atâta lucru!

Nu o sa-ti comentez rautatile...o sa comentez un pic finalul ... de ce acolo unde..se traieste mai bine, se fura mai putin? Pentru ca omaenii sunt mai civilizati, au o alta cultura..si merg la vot si voteaza pe cine trebuie....de acolo pleaca tot....deci sunt niste oameni destepti, ca stiu pe cine sa voteze..uita-te la noi cum votam, apoi ne miram ca ministrul educatiei a terminat faculta de drumuri si poduri la seral....in rest, sa fi sanatos . Daca ai inteles ce am vrut a spun, bine..daca nu..sa ai noroc in viata.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează