GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECIZIE

Sergiu și Andreea Hanca, decizie categorică » Ce vor să facă în 2025

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 09:30 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 09:49

Andreea (33 de ani) și Sergiu Hanca (29 de ani) au decis să nu mai locuiască în România și să găsească o țară mult mai călduroasă. 

Mijlocașul și soția sa au petrecut Revelionul în Dubai, iar vremea din Emirate i-a determinat să se ia în calcul o schimbare importantă.

„După trei ani de stat în Polonia, la frig, ne-am dat seama că noi vrem să trăim într-o țară foarte caldă și am zis că anul acesta ne vom decide unde ne vom muta. Am început să studiem țări, orașe. Ne vom muta într-o țară caldă, unde ne vom și stabili”, a spus Andreea, la Antena Stars.

+40 FOTO

Serigu și Andreea Hanca nu vor să revină în România

„Ne-am făcut noi calculul că Sergiu va termina în 2025 contractul cu Cracovia, iar Zian atunci o să facă 7 ani și îmi doresc să ne mutăm chiar atunci, ca el să înceapă cursurile acolo unde ne vom muta. În acest an ne-am propus să ne cumpărăm o casă în țara în care ne vom muta, iar Sergiu să se înscrie la Școala de antrenori”, a mai spus Andreea.

Sergiu Hanca (29 de ani) evoluează din ianuarie 2019 la KS Cracovia, echipă cu care mai are contract până în iunie 2025. Mijlocașul a mai jucat la Bihor Oradea, FC Snagov, FCM Tg. Mureș și Dinamo.

Citește și: 

„Daniliuc, stoperul cu corp de culturist” » Fotbalistul care i-a impresionat pe spanioli + De ce nu concepe să joace pentru România

Iker Casillas, mesaj emoționant pentru Sara Carbonero, de ziua ei: „Bucură-te, chiar dacă vreo furtună încearcă să-ți răscolească drumul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2390836174295086
Chis Eduard  •  05 Februarie 2022, 10:39

Tipic pentru o petarda trage la Dubai , ba nu vezi una sa srea prin alpi in zapada , toate pe sezlong in Dubai , idiotul ala sa faca scoala de antrenori , pai ce stie sa scrie , sa citeasca ?? Sau tot la Chisinau precum marele selectioner venit si ala de prin desert

tristan
tristan  •  05 Februarie 2022, 10:24

hahaha..iarasi articole de 2 lei..cui ii pasa de ce vor cei doi?sa fie sanatosi si fericiti, in rest nu ma intereseaza ce vor ei sa faca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează