GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FRAUDĂ

Incredibil: un român e acuzat de fraudă după ce a dat milioane de SMS-uri! A folosit numele jucătorilor de la FCSB și a făcut un profit uriaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 09:25 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 09:52

Un român din Belgia este acuzat de fraudă cu o cartele preplătite de către o companie de telecomunicații și i se cer daune de 1,7 milioane de euro.

Românul de 50 de ani a pus la cale un sistem de fraudare, folosind cartele SIM preplătite pentru a genera mesaje text, ceea ce este interzis în Belgia, iar procurorii ceri 2 ani de închisoare, potrivit Libertatea.

A dat nume false, de la jucători de la FCSB sau din desenele animate

Anumite companii folosesc simbox-uri, în care introduc cartele SIM pentru a trimite automat mesaje, dar înainte trebuie solicitat acordul operatorului de telecomunicații, care încasează un comision din mesajul trimis.  Victor-George B a decis să cumpere mii de cartele pentru a le oferi companiilor acest serviciu, fără a informa compania de telecomunicații Proximus, care susține că a pierdut 1,7 milioane de euro.

Când operatorul a văzut că numele românului apare pe cartele preplătite de pe care s-au dat milioane de mesaje i-a cerut să se oprească, dar acesta a continuat și a folosit alte nume, de jucători de la FCSB sau din desene animate din România, anunță belgienii.

Românul ar fi făcut un profit de 215.000 de euro. Acesta ar fi cumpărat mii de carduri, cheltuind chiar și 1.500 de euro pe zi. 

Victor-George are cinci capete de acuzare și și-a recunoscut fapta. „Admite totul și îi pare rău. Clientul meu a început acum o nouă viață, ca muncitor în construcții în țara sa natală”, a spus avocatul românului. Verdictul în acest caz ar urma să fie dat pe 2 februarie.

Vezi și: 

Cine e milionarul de la care ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion: „Am sunat-o de ziua ei! Suferă, dar îi va fi devotată”

Manny Pacquiao se implică, după crima care a șocat Insulele Filipine: cere pedeapsa cu moartea pentru ucigași și oferă recompense pentru găsirea lor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
113136827348524
Marin Stefan  •  13 Ianuarie 2021, 15:59

A dat nume false, de la jucători de la FCSB sau din desenele animate CE SA FACI falimentu ddb

1948forever
1948forever  •  13 Ianuarie 2021, 11:30

a spus ca ii pare, gata iertati-l

1948forever
1948forever  •  13 Ianuarie 2021, 11:30
Postat de parpalache pe 13 Ianuarie 2021, 10:07

He he he!Cica fomistul ala in Belgia a confundat fcsb cu desenele animate!

asa speri tu, dar este evident fcsb si desene animate (doar *** bucresti).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează