GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Andrea Bocelli, concert extraordinar la Domul din Milano

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 20:17

Tenorul italian Andrea Bocelli a susținut astăzi, în duminica Paştelui catolic, un concert cu cântece religioase, sub deviza „Muzică pentru spereanță”.

Evenimentul a fost organizat fără spectatori la Domul din Milano, oraş situat în una dintre cele mai grav afectate regiuni ale lumii de pandemia de coronavirus.

Papa Francisc, mesaj de Paști

„Pentru mulți, acest Paște este unul al solitudinii, trăit în durerea și greutățile provocate de pandemie. Pentru mulți, statul acasă a fost o oportunitate de a reflecta, de a se retrage din ritmul frenetic al vieții de zi cu zi, de a sta alături de cei dragi. Pentru alții, însă, este o perioadă marcată de îngrijorări privind incertudinile pe care le aduce viitorul în legătură cu locurile de muncă și celelalte consecințe ale actualei crize”, a spus Papa Francisc.

Citește și alte știri despre coronavirus:

GALERIE FOTO La mare, la soare, cu mască, fără mască » Fotoreportaj GSP: am fost să vedem cum arată un weekend senin pe Litoral în „era COVID-19”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează