GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

VIDEO. „Băieții de la Eforie” s-au întors cu noi rime » A fost lansată „Izoleta 5”, pe versurile lui Liviu Vârciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 20:50

Pivotul echipei de handbal CS Medgidia, Ion Cătălin, a devenit celebru pentru melodiile urcate pe internet după declararea stării de urgență în România.

Alături de un bun prieten al său, Alexandru Enea, zis Pely, Ion a scos astăzi cea de-a cincea manea "Izoleta". De această dată a folosit ca inspirație o melodie a celor de la LA - Ochii tăi, piesă celebră în 1999, un adevărat hit în industria muzicală din România.

"Adrian Minune ne-a scris, Daniel ne-a distribuit prima oară, Axinte, el chiar vrea să facă o melodie cu noi… Au fost mulți, mulți care ne-au felicitat. Noi vom continua. Dacă avem așa cereri, nu este păcat să lăsăm lumea să aștepte? Și așa se plictitesc în case…", a declarat handbalistul pentru Cancan.

PRIMELE 4 EPISOADE. Handbalistul care rupe internetul cu piesele "Izoleta"

CITEȘTE ȘI:

COVID-19. Klaus Iohannis, atacat de un fost antrenor din Liga 1: „Cum are tupeu să spună asta? Chiar nu îți e rușine?” + mesaj pentru Guvern

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează