Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 10:37

La împlinirea a 90 de ani de la înfiinţare, Gazeta Sporturilor primeşte un compliment ilustru. Profesorul doctor Dorin Sarafoleanu, personalitate eminentă a medicinei ORL din România şi din Europa, este unul dintre cei mai dedicaţi şi constanţi cititori ai Gazetei Sporturilor.Suporter din tinereţe al echipei din Timişoara, Sarafoleanu povesteşte că el şi prietenii săi cumpărau Gazeta ca să ţină pasul cu informaţiile despre echipa lor preferată şi despre meciurile acesteia care se disputau în deplasare. Profesorul Sarafoleanu a transmis pasiunea pentru ziar şi nepotului său adolescent.

"Era primul lucru pe care îl citeam luni dimineaţa. Ne interesau în special rezultatele lui Poli din deplasare şi locul ei din clasament. În plus, cronica de meci era lungă şi detaliată. Acum, cronicile sînt mai scurte, dar e normal să fie aşa, pentru că meciurile se văd la televizor. Dacă nu cumpăr eu ziarul, îl cumpără nepotul meu, Matei. Are 13 ani şi îmi retrăiesc tinereţea prin el. Presa nu mai e de multă vreme mijloc de educaţie, dar Gazeta a rămas sus la nivel de limbaj şi de idee", a povestit Sarafoleanu.

Un interviu special despre sport şi nostalgii în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, pe care o găsiţi acum la chioşcuri, şi în cea digitală, pe care o puteţi răsfoi aici!

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta