GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  REPORTAJ PE COASTA DE AZUR

Superreportaj pe Coasta de Azur » Dorinel Munteanu, încă un român învingător la Cannes

Dorinel Munteanu şi soţia sa, Simona, îşi petrec vacanţa de vară la Cannes +5   FOTO
Dorinel Munteanu şi soţia sa, Simona, îşi petrec vacanţa de vară la Cannes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 12:48

Dorinel Munteanu îşi face de 12 ani vacanţa de vară la Cannes, adică de pe vremea cînd era jucător profesionist în Germania. Vine mereu alături de soţie. E moftul pe care şi-l permite după un an de muncă. O cameră cu vedere la mare în hotelul la care se cazează tehnicianul campioanei costă 650 de euro pe noapte.

E oaza lui de relaxare: "Îmi place aici că e linişte, chiar mă pot odihni", explică Dorinel. Linişte la Cannes? În acest oraş cu 27 de hoteluri cotate cu 4 sau 5 stele! Linişte la Cannes? Cu 10 euro berea şi 25 felul de mîncare? Linişte la Cannes? Pentru Dorinel, da.

În numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor, vă invităm la o incursiune în ritualul vacanţei de vară a tehnicianului campionilor României, Dorinel Munteanu. Care e secretul reuşitei Oţelului în acest sezon, de ce preferă ca echipa sa să joace într-un sistem 4-2-3-1 şi care este modelul său de antrenor aflaţi numai din superreportajul realizat de Cătălin Popescu şi Gabriela Arsenie pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pentru ediţia de IPad!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
iulian_luk
iulian_luk  •  09 Iunie 2011, 02:11
Postat de kiddilau pe 08 Iunie 2011, 14:10

un analfabet :) habar n-are sa se exprime :D

Dar tu stii ? citeste ce ai scris, intelegi ceva ? Toleranta este un element important in coexistenta oamenilor

marabona
marabona  •  08 Iunie 2011, 16:01

Nu inteleg de ce copiati amatorii de la prostsport si prost.ro. De ce nu poate fi doar un ''Reportaj" Nu am mai citit acele ziare tocmai din cauza acestor titluri si jocuri de cuvinte. Va rog nu ne mai chinuiti cu asemenea cuvinte...

joker_daniel
joker_daniel  •  08 Iunie 2011, 15:57

BV MUNTI SI SUCCES PE MAI DEPARTE...tin la tine pt ca te-am prins ca fotbalist din generatia noastra de aur la nationala si apreciam faptul ca erai un jucator care munceai f mult si erai constient ca trebuie sa faci asta pt a compensa sa zicem "lipsa de talent" pe langa jucatori ca hagi popescu etc....si stiai ca pt a te mentine in acea echipa frumoasa trebuie sa muncesti enorm...asta spune tot despre caracterul tau si seriozitatea ta ca om....plus ca in momentul cand ai venit la STEAUA am fost ff fericit...nu am sa uit niciodata meciul ala cu valencia cand tot stadionul iti striga numele dupa ce ai ratat acel penalty...MUNTI MUNTI MUNTI....mi se ridica si acum parul pe mana...esti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează