GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CHAPECOENSE

Acuze grave după tragedia echipei Chapecoense » Avionul s-a prăbușit din cauza unei erori umane

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 10:50

La o lună după tragedia care s-a soldat cu 71 de morți, a fost provocat de o eroare umană, ca urmare a anchetei desfășurate de columbieni.

Oficialitățile au decis în cazul accidentului nu a fost vorba de o eroare tehnică, ci a fost vina pilotului și a companiei aeriene, potrivit BBC.

După anchetă, a rezultat că pilotul nu a realimentat în drum spre Medellin și a anunțat prea târziu că sunt probleme. În plus, aeronava a zburat la o altitudine mai mare decât cea la care putea să zboare și avea o greutate mai mare decât cea admisă.

"Nicio eroare tehnică nu este de vină pentru accident. Totul a fost din cauza unei erori umane, la care se adaugă managementul companiei și organizarea planurilor de zbor", a sps Secretarul columbian pentru Siguranţa Aeriană, Freddy Bonilla.

71de persoane au murit în accident: 19 jucători, 26 de oficiali ai lui Chapecoense, 20 de jurnaliști și 6 membri ai echipajului

3 jucători,un ziarist, o stewardesă și mecanicul de bord sunt singurii supraviețuitori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close