GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

EXCLUSIV GSP A fost cu Balaci în ultima noapte: "Ne-am despărțit azi-noapte, nu avea nimic, îl așteptam azi la ciorbă!"

Articol de , - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 15:13

Marius Zăvoianu zis "Barză", unul dintre liderii suporterilor olteni și prieten apropiat al lui Ilie Balaci, a povestit, pentru GSP.ro, ultimele ore din viața idolului Băniei

"Ne-am despărțit azi-noapte, în jur de 3 și jumătate. Am văzut că tot s-a vorbit că a fost în club și alte lucruri de genul. Nu e adevărat, nu a băut, a plecat liniștit spre casă. Era de câteva zile la Craiova, a fost ziua cuiva din club, apoi urma să revină la București după meciul de diseară, ori luni, ori marți. Iar în dimineața asta trebuia să vină la mine și să mâncăm o ciorbă, stabilisem ora 11. 

 Apoi, la 9 dimineață, m-am șocat. Vă dați seama, eram foarte apropiați, era fratele meu.

 Nu era bolnav, ducea o viață extraordinară, făcea sport, se întâlnea cu băieții din generația lui, cu Andone, cu Gino. Jucau fotbal, apoi mergeau la "Il Calcio". 

Apoi, făcea bicicletă acasă, se verifica mereu la doctor. Noi vorbeam zilnic și știam toate lucrurile astea", a povestit Zăvoianu pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
braveheartro
braveheartro  •  21 Octombrie 2018, 21:39
Postat de gtn5 pe 21 Octombrie 2018, 19:09

bautura,tigarile,nopti pierdute,a trait chiar mult la cat a "bagat".

*** de unde ştii tu cât "a băgat"? Ai stat tu la ***' lui să vezi ce ***? Şi dacă ar fi aşa, după mintea ta îngustă, toți care fumează, beau si pierd nopți trebuie să moară repede? În cazul ăsta, băi ***, tu o să trăieşti veşnic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  21 Octombrie 2018, 19:09

bautura,tigarile,nopti pierdute,a trait chiar mult la cat a "bagat".

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Octombrie 2018, 17:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează