GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ILIE BALACI A MURIT

EXCLUSIV Medicul de pe ambulanța care a fost la Ilie Balaci acasă a fost audiat azi de Comisia DSU

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2018 13:00

Medicul de pe ambulanță Traian Măgaru, cel care a fost prezent la intervenția de acum 2 zile de acasă de la Ilie Balaci, a fost azi prezent în fața comisiei DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență) pentru a fi audiat.

Acesta a spus că toți cei care au fost pe ambulanță la acea intervenție au venit la audieri: medicul, asistentul și soferul: "Am fost întrebați cum am procedat. A fost verificată și mașina, aparatura din ea. La fel memoria acelui dispozitiv portabil pentru EKG, defibrilatorul. Tot ce am folosit.

S-a verificat memoria lor și s-a văzut că eram acolo cu pacientul la ora respectivă. Deocamdată nu mi s-a comunicat nimic, urmează să primim concluziile. Eu sunt de serviciu, pe ambulanță, iar la primul apel plec la intervenție. Nu am niciun fel de emoție, am procedat corect. Am respectat tot ce trebuie într-un caz de stop cardiac", a zis medicul pentru GSP.RO.

Comisia i-a audiat și pe cei de la SMURD, care au venit după intervenția ambulanței. Sunt audiați și cei de la dispecerat.

Vezi și: 

UPDATE + FOTO // Ultimul drum al lui Ilie Balaci: trupul neînsuflețit al fostului fotbalist a fost depus pe "Ion Oblemenco"

Aurică Beldeanu, transportat la spital: "E strigător la cer ce sistem medical avem!" » I s-a făcut rău în timp ce se afla la priveghiul lui Ilie Balaci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
baba_yaga
baba_yaga  •  23 Octombrie 2018, 16:11
Postat de the_cobbler pe 23 Octombrie 2018, 16:05

A, tot eu sunt de vină ?!

Stai / așează-te liniștit, tovarășe ! A vrut să spună...RPR.

the_cobbler
the_cobbler  •  23 Octombrie 2018, 16:05
Postat de titiduru22 pe 23 Octombrie 2018, 15:54

Circ ieftin made in RSR .

A, tot eu sunt de vină ?!

titiduru22
titiduru22  •  23 Octombrie 2018, 15:54

Circ ieftin made in RSR .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează