GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  MASACRU ÎN PARIS

Gazeta Sporturilor e singurul ziar din România care a acoperit subiectul în ziarul de sîmbătă! Detalii neştiute de la corespondentul GSP în Paris

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2015 09:10

La doar două săptămîni de la incendiul din Colectiv, o nouă tragedie s-a produs în lume, de această dată în Franţa, la Paris.

Gazeta Sporturilor de astăzi este singurul ziar din România care a acoperit acest subiect în ziarul de sîmbătă şi chiar a avut un corespondent la faţa locului.

Jurnalistul Daniel Scorpie a oferit toate detaliile despre asediul din capitala Franţei în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Rămîi pe GSP pentru a urmări toate informaţiile în timp real despre atacul terorist din Paris.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  14 Noiembrie 2015, 19:31

Cum baaaaaaaaaa si n-au oprit meciul ???????? Daca se juca in romanika, in secunda 0 nu doar ca se oprea meciul, dar se dadea automat si 3-0 lui fcsb, evident la masa verde.

khal_37
khal_37  •  14 Noiembrie 2015, 14:26

De ce nu dezvaluiti dedesupturile lipsei de comunicare si reaua credinta a celor de la mapn in a gestiona situatia cu Steaua. De ce nu doriti sa aflam adevarul acestor culise? De ce nu anchetati acest lucru si de ce nu doriti sa aflam adevarul a ceea ce s-a intamplat in returul campionatului trecut cand iorgulescu intrebat de voi cum vor fi sanctionati arbitrii care au gresit vadit impotriva Stelei si care tot vadit au ajutat a.s.a., a raspuns cu nonsalanta ca dupa terminarea campionatului. Aceste intrebari i-au fost puse in studioul digisport de catre Radu Naum si Decebal Radulescu lui burleanu dupa terminarea campionatului si care a eschivat zambind arogant cu: ,,Alta intrebara va rog''...de ce nu anchetati cum lui dinamo i-au fost sterse datorii de 5 milioane de euro catre ANAF? Pe voi va intereseaza posetelele Elenei Udrea si premonitiile unor pseudojurnalisti.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  14 Noiembrie 2015, 12:25

sunteti patetici!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează