GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Hagi, șocat de moartea lui Iie Balaci: ”Sunt bulversat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 13:31

Gică Hagi și-a exprimat regretul la aflarea trecerii în neființă a lui Ilie Balaci. ”Minunea Blondă” a murit în această dimineață la 62 de ani. (Detalii AICI)

"Regret nespus. Este o veste teribilă care practic m-a șocat, sunt bulversat total. O pierdere enormă pentru fotbalul românesc, pentru toți cei care l-am cunoscut, pentru toți suporterii români.

A fost un exemplu pentru noi toți, pentru generații de jucători, un om la fel de mare ca și talentul său. Transmit sincere condoleanțe familiei, să aibă putere să depășească acest moment incredibil. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Hagi pentru site-ul oficial al Viitorului.

VEZI ȘI:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează