GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Klaus Iohannis l-a decorat pe Ilie Balaci! Fostul fotbalist a primit post-mortem Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 16:28

Președintele Klaus Iohannis a decis azi decorarea post-mortem a lui Ilie Balaci, decedat duminică dimineața la 62 de ani.

Klaus Iohannis, președintele României, a decis să-i ofere lui Ilie Balaci Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler.

"În semn de deosebită apreciere şi admiraţie pentru remarcabila sa carieră de fotbalist, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi, Preşedintele României a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Serviciul Credincios» în grad de Cavaler fotbalistului Ilie Balaci", se arată în decretul semnat de Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  22 Octombrie 2018, 18:25

Orice om care a facut ceva pentru Romania trebuie sa moara pentru a i se recunoaste meritele?

957174841004227
Roberto Baggio  •  22 Octombrie 2018, 18:00

DUMNEZEU SA TE IERTE , ILIE !!! Vei ramane VESNIC VIU in inimile si-n sufletele noastre , ale celor care am crescut si am trait cu CRAIOVA MAXIMA in suflet !!! Dincolo de RAUTATILE SI NECAZURILE pe care ti le-au pricinuit CEL MAI ODIOS REGIM TOTALITAR din europa de est si discipolii sai, vei ramane vesnic in inimile noastre , FOTBALISTUL DE GENIU AL CRAIOVEI MAXIMA care a bucurat MILIOANELE DE ROMANI NAPASTUITI de catre CRIMINALII POPORULUI ROMAN !!!

957174841004227
Roberto Baggio  •  22 Octombrie 2018, 17:54

ILIE BALACI a fost CEL MAI MARE FOTBALIST ROMAN AL TUTUROR TIMPURILOR !!! Voi ACORDATORII DE ORDINE SI MEDALII POST MORTEM, ce sunteti ? ? ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează