TRAGEDIE  ·  A MURIT ILIE BALACI

Marcel Răducanu, îndoliat în ziua în care împlinea 64 de ani: "S-a dus nea Gicu Dobrin, Mopsul. Dar Ilie nu, nu a murit. S-a dus puțin lângă ei, în Ceruri"

Ilie Balaci și Nicolae Dobrin
Ilie Balaci și Nicolae Dobrin

Duminica, 21 Octombrie 2018, 16:51

Ilie Balaci, 62 de ani, a murit în această dimineață, la Craiova, din cauza unui infarct. Marcel Răducanu a primit cea mai tristă veste chiar în ziua în care a împlinit 64 de ani. 

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 

"Vreau să vă spun că dimineaţa la 6 când m-am trezit eram bucuros de atâtea mesaje de felicitare pe care le-am primit de ziua mea. Am plecat la antrenament şi m-a sunat un prieten bun din Satu Mare, care venise aici să facă un interviu cu mine şi mi-a spus că a murit Ilie. Eu văzusem ceva pe Facebook, dar am crezut că este o glumă proastă a internauţilor.

După ce acest prieten mi-a confirmat că Ilie a murit, nu am mai fost bun de nimic. Ilie a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal pe care i-a avut România. Un talent uriaş. Aveam o relaţie de prietenie cu el chiar dacă eu jucam la Steaua şi el la Craiova.

Pentru mine a fost tot timpul o onoare să joc alături de el. Este tragic ce s-a întamplat. S-a dus nea Gicu Dobrin, Mopsul. Dar Ilie nu, nu a murit. El a plecat puţin să fie acolo, sus în Ceruri alături de cei pe care i-am amintit mai devreme. Ilie va rămâne în istoria fotbalului din România. El avea 62 de ani, eu am împlinit azi 64. Mă gândesc ce se va întampla şi cu mine, peste o oră, o zi sau mai ştiu eu. Suntem din ce în ce mai săraci", a declarat Marcel Răducanu pentru TV Telekom Sport. 

Marcel Răducanu și Ilie Balaci au fost colegi de generație. Primul, fotbalist la Steaua, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 1980. Următoarele două sezoane, 1981 și 1982, distincția i-a revenit "Minunii blonde".

VEZI ȘIUn bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (2)

Andronic Popovici  •  22 Octombrie 2018, 10:15

ce poza faina ,in ceruri ei au postu asigurat :ajutori de Sf. Ilie si Sf. Gherghe . Dumnezeu sa-i odihneasca in pace sa incante si ingerii acolo sus asa cum ne-a incantat pe noi aici pe pamant.

bazinga  •  21 Octombrie 2018, 19:48

Totul e doar o chestiune de timp!Acesta este cruntul adevar despre trecerea noastra prin viata....Depinde doar cata benzina ai in rezervor!

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1