GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  

Marius Ancuța, celebrul comentator de snooker, a murit astăzi la vârsta de 50 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 19:55

Marius Ancuța, celebrul comentator sportiv de snooker, a murit astăzi la vârsta de 50 ani. 

Marius Ancuța a fost un pionier al sportului cu tacul în România. Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

Eurosport a dat vestea în această seară, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România.

"Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! - Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România", a fost mesajul postat pe pagina oficială a Eurosport România. 

Vezi și: OPINIE GSP Un comentariu ca un joc de snooker: Marius Ancuța a învățat un sport o țară întreagă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
649942518693966
Pop Viorel  •  21 Iulie 2018, 11:58

Dar de Ce?

adianghelescu
adianghelescu  •  20 Iulie 2018, 12:20

un mare gol lasat, inconfundabilul MARIUS ANCUTA nu ne va mai umple serile cu vocea lui grava dar atat de calda , ii sunt recunascator si ca mine zeci de mii de pasionati de snooker pentru ca el cu vocea lui minunata ne-a insuflat pasiunea pentru snooker ,zbor lin maestre spre idolii tai din snooker retrasi in ceruri

1115610635270321
Nusi Ileana  •  20 Iulie 2018, 11:30

Nu pot sa cred o realitate asa de dureroasa. Am avut un soc citind aceasta veste. Asteptam sa reinceapa sezonul de snooker sa-l aud comentand, avea ceva deosebit, un farmec aparte. De acum inainte transmisiile nu vor avea aceeasi savoare. Indragesc snooker-ul datorita Domnului Marius Ancuta. A fost si va ramane un DOMN. Nu il voi putea uita si nimeni nu il va putea inlocui. Ii doresc sa se odihneasca in pace si sa fie convins ca va fi mereu iubit de cei care l-au cunoscut, chiar si numai auzit. Intrega mea compasiune celor apropiati ai lui.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează