TRAGEDIE  ·  CAZUL EMILIANO SALA

Planul lui Cardiff City după tragedia lui Emiliano Sala » Vrea s-o acuze pe Nantes de neglijență și impresarul de umflarea prețului!

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de — Luni, 18 Februarie 2019, 10:48

Patronul clubului galez Cardiff City, Vincent Tan, crede că accidentul aviatic în care a murit Sala s-a întâmplat din cauza impresarilor Willie și Mark McKay, care lucrau pentru Nantes. Cardiff refuză încă să plătească banii pentru transfer!

Emiliano Sala încă nu fusese găsit, după tragedia aviatică din 21 ianuarie, și patronul lui Nantes, Waldemar Kita, deja făcea presiuni. Îi cerea lui Cardiff să înceapă plata pentru transferul argentinianului. Dar britanicii n-au achitat până acum niciun euro din cele 17 milioane. "Dacă vom fi obligați, o vom face. Deocamdată, vrem să știm dacă tot ce s-a petrecut în acest caz a fost legal. Strângem informații", a precizat zilele trecute directorul executiv Ken Choo.

Proprietarul clubului, Vincent Tan, plănuiește s-o acuze pe Nantes de neglijență, considerând că impresarii Willie și Mark McKay, considerați principalii vinovați în "dosarul Sala", lucrau pentru gruparea franceză.
Potrivit Daily Telegraph, Tan e nemulțumit de două lucruri:

  • David Ibbotson, pilotul aflat la manșa avionetei Piper Malibu în zborul spre Cardiff, nu avea licență. Și nu trebuia să-l transporte pe Emiliano Sala în acea călătorie peste Canalul Mânecii;
  • Agenții ar fi umflat prețul transferului, păcălindu-i pe galezi că Sala ar avea mai multe oferte din Premier League.

Dacă li se va da dreptate, cei de la Cardiff City ar putea plăti mai puțin. Sau deloc, speră ei.Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1