GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CAZUL EMILIANO SALA

Planul lui Cardiff City după tragedia lui Emiliano Sala » Vrea s-o acuze pe Nantes de neglijență și impresarul de umflarea prețului!

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:48

Patronul clubului galez Cardiff City, Vincent Tan, crede că accidentul aviatic în care a murit Sala s-a întâmplat din cauza impresarilor Willie și Mark McKay, care lucrau pentru Nantes. Cardiff refuză încă să plătească banii pentru transfer!

Emiliano Sala încă nu fusese găsit, după tragedia aviatică din 21 ianuarie, și patronul lui Nantes, Waldemar Kita, deja făcea presiuni. Îi cerea lui Cardiff să înceapă plata pentru transferul argentinianului. Dar britanicii n-au achitat până acum niciun euro din cele 17 milioane. "Dacă vom fi obligați, o vom face. Deocamdată, vrem să știm dacă tot ce s-a petrecut în acest caz a fost legal. Strângem informații", a precizat zilele trecute directorul executiv Ken Choo.

Proprietarul clubului, Vincent Tan, plănuiește s-o acuze pe Nantes de neglijență, considerând că impresarii Willie și Mark McKay, considerați principalii vinovați în "dosarul Sala", lucrau pentru gruparea franceză.
Potrivit Daily Telegraph, Tan e nemulțumit de două lucruri:

  • David Ibbotson, pilotul aflat la manșa avionetei Piper Malibu în zborul spre Cardiff, nu avea licență. Și nu trebuia să-l transporte pe Emiliano Sala în acea călătorie peste Canalul Mânecii;
  • Agenții ar fi umflat prețul transferului, păcălindu-i pe galezi că Sala ar avea mai multe oferte din Premier League.

Dacă li se va da dreptate, cei de la Cardiff City ar putea plăti mai puțin. Sau deloc, speră ei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close