GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Sorin Cârțu, în lacrimi după moartea lui Nicolae Tilihoi: "A fost un suflet mare, nu e o întâmplare că a murit de Buna Vestire"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:16

Nicolae Tilihoi, fostul fundaș al Universității Craiova, a murit la 61 de ani, în această dimineață. Fostul jucător suferea de o boală incurabilă și făcea tratament de aproape trei ani (vezi detalii AICI).

Sorin Cârțu, coleg de generație cu Nicolae Tilihoi, nu s-a putut abține și a plâns în timpul unei intervenții în direct la TV Digi Sport.

"În ultimul timp nu prea mai răspunea la telefon. Se simțea mai rău. Am fost acum o lună de zile și am stat la un pahar de vorbă cu el și niște prieteni. Vorbisem cu doctorul care avea grijă de el. Avea temeri mari. Perspectivele erau sumbre, dar spera că o să mai trăiască măcar un an.

A fost un suflet mare. Atât în teren, cât și în afara lui. Nu e o întâmplare că a murit de Buna Vestire, în postul Paștelui", a declarat Sorin Cârțu, evident emoționant. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Martie 2018, 18:25

Într-adevăr, a fost un suflet mare, fără ranchiună şi duşmănii. Foarte respectat de colegi, antrenori şi conducere. Om de viaţă. Unul din cei mai mari fundaşi de marcaj ai fotbalului românesc. Fără el, Costică Ştefănescu n-ar fi devenit cel mai bun libero român (valoric, peste Belodedici).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează