GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  VOLEI

Tragedie în Turcia: O voleibalistă s-a sinucis aruncîndu-se în Bosfor

FOTO: bergamosera.it
FOTO: bergamosera.it

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 13:41

Jucătoarea italiană de volei Giulia Albini, în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis la Istanbul, după ce s-a aruncat de pe un pod în râul Bosfor, anunţă presa turcă, citată de mediafax.

Potrivit Hürriyet, Albini a sosit sâmbătă la Istanbul, iar luni noapte, în jurul orei 1.30, s-a dus la podul Fatih Sultan Mehmet, care trece peste Bosfor, şi-a parcat automobilul şi s-a aruncat în râu de la o înălţime de 70 de metri. Trupul neînsufleţit al sportivei a fost găsit de un pescar, în jurul orei 6.00.

Poliţia a aflat identitatea sportivei după ce a verificat automobilul pe care Albini l-a închiriat la aeroportul din Istanbul.
De asemenea, poliţiştii turci au demarat o anchetă pentru a aflat motivul care a stat la baza acestei decizii luate de tânăra femeie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
new_philips
new_philips  •  30 Mai 2012, 20:23
Postat de maistor_kokir pe 30 Mai 2012, 14:03

nu-i chiar tanara, avea 30 de ani ... o varsta potrivita pt sinucedere ...

numai un dobitoc poate sa gandeasca asa

rudel.obreja
rudel.obreja  •  30 Mai 2012, 17:59

violata de turci? motiv cu sanse reale

dinamir
dinamir  •  30 Mai 2012, 16:34

Cel care a scris nu a fost in stare sa citeasca o stire.Raul Bosfor.Bai panarama unde ai facut jurnalismul la Spiru Haret?Bine ca se pune camere de supraveghere ca somnul natiunii uite ce monstri creaza.Pai daca as fi in locul lui Tolontan maine ti-ai cauta de serviciu.Auzi tu... raul Bosfor?!nu ma pot opri din ras.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează