GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Tragedie incredibilă! S-a aruncat în piscină de fericire după victoria Simonei Halep! S-a lovit, iar 3 zile mai târziu a murit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 22:44

Attila Ganea (28 de ani) a murit după un accident teribil petrecut după punctul final obținut de Simona Halep, punct care i-a adus victoria de la Roland Garros.

Tânărul a văzut meciul alături de mai mulți prieteni, iar după ce Halep a câștigat toți s-au aruncat în piscină de bucurie. A avut o săritură imprudentă și s-a lovit cu capul de fundul bazinului, iar după ce a ieșit din apă acuza mari dureri de cap și în zona cervicală.

N-a cerut imediat intervenția medicilor și s-a dus să doarmă. După câteva ore s-a trezit, dar i s-a făcut rău. A fost dus imediat la Spitalul Județean de Urgență din Satu Mare.

Era deja în comă, iar medicii l-au ținut acolo până marți. A fost operat, însă nu a rezistat intervenției și a decedat, anunță adevărul.ro. Attila urma să facă nunta în toamna acestui an, pe 22 septembrie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (30)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  15 Iunie 2018, 03:47

De Radu Banciu nu se aude nimic?

gicab
gicab  •  14 Iunie 2018, 10:55
Postat de spinoza pe 14 Iunie 2018, 10:04

Incompetenta si ghinionul...

Plus ceva teribilism... bine ca nu a fost la volan sa mai omoare și vreun nevinovat

l337_owner
l337_owner  •  14 Iunie 2018, 10:46

In curand pe pagina de facebook PSD: Simona Halep a omorat un om nevinovat!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează