GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Ziarist de investigație, împușcat pe stradă » Ucis după ce s-a infiltrat într-o rețea mafiotă ce se ocupa de trucarea meciurilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 17:25

Un jurnalist ghanez care a participat la o amplă anchetă vizând corupția din fotbalul african a fost omorât. Ahmed Husein, 34 de ani, se întorcea la locuința din Accra când a fost împușcat mortal.

Ziaristul ucis miercuri seară fusese infiltrat într-o rețea mafiotă ce se ocupa de trucarea meciurilor, deconspirată recent. Number 12, un documentar exploziv difuzat pe baza probelor strânse de echipa lui Ahmed, a dezvăluit în iunie numele a mai mulți arbitri implicați în blaturi. Opt dintre ei au fost excluși pe viață din fotbal, iar alți 53 au fost suspendați 10 ani. Numai 14 arbitri anchetați au fost găsiți nevinovați.

Și Kwesi Nyantakyi, președintele federației ghaneze, a demisionat, fiind sancționat cu 500.000$ de FIFA pentru luare de mită. 

Citește și:

REAL MADRID // Anunț oficial: campioana Europei s-a despărțit de un jucător » „Îți mulțumim pentru anii de dedicație și profesionalism”

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează