GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  INVESTIGAŢIE

Ziariştii din Ucraina au tras o concluzie după ce Maicon, 25 de ani, a murit sîmbătă dimineaţa într-un accident de maşină: "Sinucidere curată!"

Articol de , - Publicat luni, 10 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 23:08

Presa din Doneţk susţine că brazilianul s-a urcat la volan după ce a petrecut toată noaptea în club, alături de cîţiva prieteni, şi că a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei excesive cu care circula, 120 km/h, în condiţii de polei


Poliţia din Doneţk a făcut ieri primele informări oficiale cu privire la accidentul în care fostul stelist Maicon şi-a pierdut viaţa: "Conform martorilor de la staţia de alimentare cu benzină, foarte aproape de unde s-a produs accidentul, s-a auzit o frînă puternică, apoi un impact violent, dar nu au văzut cum s-a produs accidentul. Aceştia au încercat că acorde primul ajutor, dar conducătorul din Hyundai era inconştient în maşină, avînd airbagurile deschise, fără să dea nici un semn de viaţă. Celălalt şofer, de 30 de ani, se plîngea de dureri puternice de picior şi a fost dus de urgenţă la spital".

Tot în comunicatul Poliţiei se specifică faptul că "imediat după ce a fost dus la spital şi s-a constatat decesul lui, i s-au recoltat probe de sînge pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice. Rezultatul îl vom avea în 7 zile".

În acest context însă, ziariştii de la Doneţk lansează următoarea ipoteză: "E vorba despre o sinucidere curată! S-a urcat la volan după ce a petrecut toată noaptea într-un club, alături de nişte prieteni, foarte probabil că a consumat alcool. În plus, a mers cu o viteză uluitoare, 120 km/h, în condiţiile în care în acea dimineaţă în Doneţk era foarte frig şi se formase polei pe drum. De-asta s-a şi ajuns la accident într-o zonă în care chiar poliţia a anunţat că n-a raportat nici un incident de trafic minor în ultimii 10-15 ani".


GAZETA DE DUMINICĂ
Maşina lui Maicon, doar 3 stele siguranţă
În ediţia de ieri, Gazeta a prezentat o comparaţie între cele două maşini care au fost implicate în accident. Cea în care se afla Maicon, Hyundai Elantra, a primit la ultimul test de siguranţă Euro NCAP doar 3 stele din 5. În schimb, cealaltă maşină, Skoda Superb, a primit 5 stele din 5, lucru care şi-a găsit confirmarea în faptul că şoferul, în ciuda unor leziune la picioare, a scăpat cu viaţă. Preţul mediu pentru o Hyundai Elantra e de 20.000 de euro, iar pentru o Skoda Superb de 35.000 de euro.

Lucescu: "O tragedie care ne şochează"
Antrenorul român al lui Şahtior a avut cea mai grea sarcină după ce s-a aflat de moartea lui Maicon. "Eu am mers la aeroport să o aştept pe soţia lui, care venea din Brazilia şi care nu ştia nimic. A fost unul dintre cele mai delicate momente din viaţa mea. E o tragedie care ne ţine încă în stare de şoc pe toţi", a spus Lucescu. Maicon şi soţia sa, Giselle Menezes, aveau împreună o fetiţă în vîrstă de 7 ani.

CUM RĂMÎNE MAICON ÎN MEMORIA SUPORTERILOR STELEI
604880-cp-2223maicon-bucurie-steaua-suporteri.jpg
A fost adoptat de fani după ce a reuşit o "dublă" în meciul Sportul - Steaua 1-2

604882-ga-8285maicon-de-oliveira.jpg
Poză specială realizată pentru Gazeta Sporturilor în momentul cînd a oferit un interviu exclusiv

604881-alx9698.jpg
S-a bucurat ca un copil, în mai 2011, după ce a cîştigat Cupa României, 2-1 cu Dinamo


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
ra7095
ra7095  •  10 Februarie 2014, 22:43

Dumnezeu sa-l odihneasca!

drugzbunny
drugzbunny  •  10 Februarie 2014, 18:04
Postat de ciucurel04 pe 10 Februarie 2014, 14:47

Da, nu inteleg de ce nu il pun sa sufle in fiola.

lol

solomon_i
solomon_i  •  10 Februarie 2014, 15:30
Postat de ciucurel04 pe 10 Februarie 2014, 14:47

Da, nu inteleg de ce nu il pun sa sufle in fiola.

!!!!!!!!!!!!!!!!....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează