INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-0 (5-1 LA GENERAL)

Adio, aroganță! Gerard Pique, după înfrângerea umilitoare din Supercupă: "E prima oară când mă simt inferior în fața Realului"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 08:31

Gerard Pique, unul dintre cei mai slabi jucători ai dublei din Supercupa Spaniei, în care Real Madrid s-a impus, 3-1, 2-0, în fața Barcelonei, a părăsit terenul accidentat în minutul 50.

Spaniolul în vârstă de 30 de ani crede că rivalii din Capitală sunt în cea mai bună formă din istoria recentă.

"În cei nouă ani de când sunt la Barcelona, este prima oară când mă simt inferior în fața celor de la Real Madrid. Echipa mea nu trece prin cea mai bună perioadă ca grup și club. Ar trebui să ne cunoaștem mai bine și să încercăm să devenim mai buni. Trebuie să acceptăm această înfrângere și faptul că Madridul e mai bun ca noi, dar sezonul este lung și e loc de progres", a explicat Pique, care este recunoscut pentru declarațiile arogante de după victoriile Barcelonei din trecut.

VIDEO CU GOLURILE DE ASEARĂ

7 trofeeare Zinedine Zidane ca antrenor al lui Real Madrid, cifră egală cu cea a înfrângerilor sale pe banca albilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
q2016
q2016  •  17 August 2017, 11:40

Pique s-a maturizat. A inceput sa perceapa REALitatea nedeformat. :o)

vasy86le
vasy86le  •  17 August 2017, 09:37

Real Madrid si Barcelona, ce echipe, ce fotbalisti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează