INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Rinat Akhmetov, pus la zid în dese rânduri din cauza legăturilor strânse cu Rusia, iese la atac: „Putin este un criminal!”

Rinat Akhmetov, alături de Mircea Lucescu +21   FOTO
Rinat Akhmetov, alături de Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 22:46 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 22:55

Rinat Akhmetov (55 de ani), patronul lui Șahtior, a avut un mesaj de revoltă împotriva lui Vladimir Putin și a invaziei lansate în Ucraina. 

Proprietarul lui Șahtior, acuzat mereu în trecut de legătura sa cu Rusia, speculându-se inclusiv o conexiune cu KGB, simte acum că este și el în pericol din cauza războiului și anunță că vrea să ajute Ucraina pentru a evita un dezastru umanitar.

Acuzat de Zelenski de complot, patronul lui Șahtior, numit „Președintele războiului”, susține acum Ucraina » Motivul din spatele deciziei
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Acuzat de Zelenski de complot, patronul lui Șahtior, numit „Președintele războiului”, susține acum Ucraina » Motivul din spatele deciziei

Rinat Ahmetov: „Putin este un criminal de război”

„Rusia este o țară agresoare și Putin un criminal de război. Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. Astăzi, în satele, în orașele noastre, infrastructura este distrusă, civilii mor și suferă”, a spus Ahmetov, potrivit ucrainenilor de la Sport.ua.

Finanțatorul lui Șahtior a adăugat: „Ajut Ucraina, ajut armata să apere suveranitatea țării și să câștige. Știu că ucrainenii vor supraviețui!”. 

6,3 miliarde de euroeste evaluarea averii actuale a lui Rinat Akhmetov, locul 327 în topul Forbes al celor mai bogați oameni ai planetei

Fundația lui Akhmetov s-a arătat dispusă să ofere 100.000 de porții de mâncare pensionarilor și mamelor cu copii din Kiev.

Toți vrem o Ucraina puternică, independentă și unită în granițele sale recunoscute internațional. Acum, unitatea e cheia supraviețuirii noastre. Indiferent de scenariul pe care-l avem în față, vreau să ajut. Trebuie să facem totul pentru a evita un dezastru umanitar
- Rinat Akhmetov

VIDEO Propunerea lui Cornel Șfaițer pentru Răzvan Burleanu: „Întreg sportul din Ucraina e într-o situație dificilă, asta ar fi o mână de ajutor”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Napoli și Roma fac donații pentru Ucraina! Și fanii se mobilizează să ajute copiii

Oleksandr Zinchenko, declarații în lacrimi: „Doar fiica și familia mea mă țin să nu plec la război”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Martie 2022, 13:31

...credeam ca este pus la zid din cauza relatiilor stranse cu Lucescu...asa reiese din foto...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează