INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Alexandru Cicâldău la primul interviu în Turcia: „Nu sunt genul care-și caută alibiuri” + „Jucam cu ei pe Playstation, acum am jucat împotriva lor”

Alexandru Cicâldău
Alexandru Cicâldău

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2022 09:03 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 10:01

Alexandru Cicâldău le-a spus jurnaliștilor de la postul tv A Spor că nu dă vina pe Covid-19 pentru perioada în care jocul nu i-a mai mers ca la sosirea în Turcia și că vrea să rămână la Galatasaray: „Nu mă gândesc la un transfer”.

Alexandru Cicâldău a dat primul interviu de la transferul în Turcia, la Galatasaray. Fostul mijlocaș al Universității Craiova a admis că, după un start bun de sezon, jocul său n-a mai fost atât de solid. 

Pe cine bagă Uhrin la baraj? Jucătorii amenință să boicoteze meciurile de totul sau nimic pentru Dinamo!
DINAMO
Pe cine bagă Uhrin la baraj? Jucătorii amenință să boicoteze meciurile de totul sau nimic pentru Dinamo!

Cicâldău: „Dacă nu erau domnul Hagi și Academia, nu eram la nivelul ăsta”

„Când lucrurile nu merg bine, nu sunt genul care să-și caute alibiuri. Nu vreau să dau vina pe faptul că am avut COVID-19, în decembrie, pentru evoluțiile mai slabe de după revenire", le-a spus internaționalul român jurnaliștilor de la postul de televiziune A Spor. 

El consideră însă că „în Europa am avut un an bun. Pentru mine, personal, acel 4-2 cu Marseille de la Istanbul, când am și marcat, a fost cel mai reușit. Și confruntările cu Barcelona vor rămâne niște momente speciale. Acolo sunt jucători cu care jucam pe Playstation când eram mic, acum am ajuns să evoluez împotriva lor". 

38 de meciuria bifat Cicâldău pentru Galata în acest sezon, în toate competițiile. Are 4 goluri și 4 assisturi

Alexandru Cicâldău le-a mai spus turcilor că a plecat de acasă la 12 ani și că a fost crescut și a învățat fotbal „la Academia domnului Gheorghe Hagi. Dacă nu erau dânsul și Academia nu eram ce sunt astăzi. Îi mulțumesc și dânsului și domnului Terim. A avut încredere în mine și m-a adus aici, m-a primit bine și m-a ajutat să mă integrez. Și echipa ne-a ajutat să ne adaptăm, pe mine și pe Moruțan". 

Chestionat în legătura cu o posibilă plecare în Italia, după ce s-a scris că Sampdoria i-ar fi oferit 10 milioane de euro Galatei în schimbul său, mijlocașul în vârstă de 24 de ani a insistat că vrea să continue la formația Cim Bom: „N-a trecut nici măcar un an de când sunt aici, nu mă gândesc la un transfer".

6,5 milioanede euro a costat-o pe Galatasaray transferul lui Cicâldău de la CSU Craiova. Are contract până-n 2026

„Oricine în lumea asta a auzit de Galatasaray. Eu o urmăresc de când Hagi a făcut istorie aici. Când am auzit că se face transferul la Galatasaray a fost o senzație unică, pe care nu cred s-o mai simt vreodată" 
- Alexandru Cicâldău, mijlocaș Galatasaray

Marin Barbu, despre posibila plecare a lui Cicâldău la Sampdoria: „S-ar putea să fie pe placul lui”

Citește și: 

Tottenham - Arsenal 3-0 » Se aprinde lupta pentru ultimul loc de Champions League

Motivele din spatele sezonului sub așteptări al lui Messi la PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  13 Mai 2022, 12:23
Postat de matserban pe 13 Mai 2022, 12:04

Ce sa mai comenteze asta dupa ce a jucat ce a jucat tot sezonul? Ei in spatele varfului!! Morutan macar a jucat puțin rar a facut destule faze de gol și pase de hol in minutele alea, din banda de unde e mai greu sa ai multe contributii ca goluri

lasa ca toata echipa a fost varza..nu e nici pe departe singurul vinovat...

matserban
matserban  •  13 Mai 2022, 12:04

Ce sa mai comenteze asta dupa ce a jucat ce a jucat tot sezonul? Ei in spatele varfului!! Morutan macar a jucat puțin rar a facut destule faze de gol și pase de hol in minutele alea, din banda de unde e mai greu sa ai multe contributii ca goluri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează