INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ancelotti țintește tot mai sus, după ce a câștigat Supercupa Spaniei: „Acum ne concentrăm pe celelalte competiții”

REAL MADRID// Foto-IMAGO / ZUMA Wire
REAL MADRID// Foto-IMAGO / ZUMA Wire

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 12:27 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 14:06

Real Madrid a câștigat primul trofeu din 2022, Supercupa Spaniei în fața lui Athletic Bilbao, iar Carlo Ancelotti  (62 de ani) a fixat deja obiectivul pentru echipă în noul sezon.

Tehnicianul italian își dorește ca echipa sa să triumfe și în celelalte competiții în care Real Madrid este angrenată. 

Luka Modric, „Omul Meciului” în finala Supercupei! Florentino Perez cere să i se dea „Balonul de Aur”: „Cel mai bun din lume”
SPANIA
Luka Modric, „Omul Meciului” în finala Supercupei! Florentino Perez cere să i se dea „Balonul de Aur”: „Cel mai bun din lume”

Ancelotti țintește sus, după ce a câștigat Supercupa Spaniei

„Avem o echipă foarte bună, o colectiv foarte bun și mă simt mândru că sunt antrenorul acestui club. Acum ne concentrăm pe celelalte competiții. Urmează meciul de joi, în Copa del Rey, un meci important pentru noi.

Acești jucători au câștigat deja atâtea trofee, dar sunt încă atât de implicați. După ce câștigi atât, s-ar putea să crezi că ești cel mai bun și să nu mai muncești la fel de mult, dar ei încă păstrează același nivel.

Ultimul trofeu pe care l-am câștigat a fost o Supercupă cu Bayern Munchen, așa că nu mai câștigasem nimic de ceva vreme. Sunt fericit și îmi place să-mi văd jucătorii fericiți”, a spus Ancelotti în conferința de presă, după finala Supercupei Spaniei.

Supercupa Spaniei ajunge în vitrina madrilenă pentru a 12-a oară în istorie

Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei pentru a doua oară în ultimii 3 ani. La Riad, „albii” au fost prea puternici pentru Athletic Bilbao, câștigătoarea din sezonul trecut.

„Cred că am meritat să câștigăm ambele meciuri pe care le-am jucat. Am jucat stiluri diferite în fiecare dintre ele, dar le-am câștigat pe amândouă. În meciul cu Bilbao am controlat foarte bine posesia, cel puțin în primele 70 de minute”, a declarat Carlo Ancelotti.

După succesul din Supercupa Spaniei, Real se pregătește acum pentru următorul duel: vor da piept cu Elche în „optimile” Cupei Regelui. 

Echipa pregătită de Carlo Ancelotti este lider în campionat, cu 49 de puncte și este calificată și în „optimile” Ligii Campionilor, unde urmează să o întâlnească pe PSG.

VIDEO. Rezumat Real Madrid - Athletic Bilbao 2-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Guardiola, „blocat” în conferință: „Poftim? N-o să-l prind niciodată!” » Întrebarea care l-a lăsat fără cuvinte pe managerul lui Manchester City

Se închide poarta întoarcerii în Serie A pentru Dennis Man! Ce s-a întâmplat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează