INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Andreea Raicu a povestit de ce s-a despărțit de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 20:00 / Actualizat marti, 02 mai 2023 00:23

Andreea Raicu, 45 de ani, i-a povestit lui Denise Rifai că nu regretă povestea de iubire cu Cristi Chivu de acum două decenii și a mărturisit că nu ar schimba nimic dacă ar avea puterea să dea timpul înapoi.

La începutul anilor 2000, Cristi Chivu, unul dintre liderii naționalei de atunci, și Andreea Raicu formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Pe atunci fotbalist la AS Roma, după ce fusese căpitanul lui Ajax Amsterdam și înainte de a ajunge la Internazionale Milano cu care a cucerit Champions League, Cristi a avut o relație cu Andreea Raicu care era și ea în plină ascensiune, având o carieră la TV impresionantă.

Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!
MADRID
Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!

„Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”

„Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Andreea Raicu. Răspunsul invitatei a venit prompt în emisiunea „40 de întrebări”, la Kanal D.

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a fost răspunsul oferit de Andreea Raicu. Andreea Raicu și fostul fotbalist, acum antrenor la Inter Primavera, s-au întâlnit pe vremea când el avea 22 de ani, iar șatena 25.

Andreea Raicu // FOTO: Facebook&Instagram
+32 FOTO

Cristi Chivu s-a însurat, are copii, Andreea nu

Ulterior, Cristi s-a căsătorit cu Adelina, alături de care are două fete și un mariaj solid, în Italia, evitând pe cât posibil ieșirile în media. Andreea Raicu a avut mai multe relații, unele mediatizate, dar în ultima vreme a fost discretă în privința vieții amoroase. Nu mai este la TV, dar are diverse proiecte personale, inclusiv în online, pe care este mândră să și le dezvolte alături de prietenii săi.

Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani! Cât de bine arată
METROSPORT
Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani! Cât de bine arată

Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. Am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate. Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp.

- Andreea Raicu

Mult mai matură în prezent, Andreea Raicu a explicat cum vede realitatea unei relații. ”Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează”, a punctat Andreea.

Citește și:

Tudor Chirilă, poveste cu tatăl său, Ioan Chirilă, și fratele său, Ionuț Chirilă: „Am luat punga cu bilețele și le-am aruncat pe geam!”

Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Mai 2023, 16:38

Chivu atunci era copil iar asta imatura emotional insirase 3 echipe nationale.M-am si mirat atunci de ce Chivu se afisa cu ea stia toata lumea ca nu o sa tina.I-a pus poalele-n cap mai pe scurt si cineva l-a dezmeticit ulterior pe Ctisti,probabil familia.

elsairina
elsairina  •  03 Mai 2023, 11:19
Postat de pladimirvutin pe 02 Mai 2023, 00:49

Nu mi-a fost niciodata simpatica, dar este una dintre putinele femei din asa zis-ul show biz care este cel putin atat de inteligenta pe cat este de frumoasa. Majoritatea restului sunt pitzipoance, mai mult sau mai putin aratoase, care rumega clisee expirate si se cred foarte destepte.

Nici mie nu mi-a plăcut mult și ma dezamăgește ce imatura a fost dar când vad ce comentarii veninoase sunt și pun pariu ca majoritatea sunt mai rău ca ei ,niște indivizi îmbătrâniți și frustrați care comentează.De genul comentariului lui Ion creangă "nu sunt eu deștept dar când vad câți prosti sunt în jur ,mai prind curaj"

elsairina
elsairina  •  03 Mai 2023, 11:14
Postat de Danpinalty pe 02 Mai 2023, 12:14

exemplul perfect pentru ce se intampla cu asa-zisele femei puternice care se axeaza pe cariera....frumusetea e efemera, se trezesc la 45 de ani urate, singure si fara copii. bine ca are "proiecte online" sa-i tina mintea ocupata dar garantat adoarme noaptea plangand. pe Tate l-ati bagat la puscarie ca zice chestiile astea...

La fel ca si barbatii sa nu spun moșii nu de peste 45 ci de "maturii "de peste 50 sau "veșnic tinerii" peste 60 sau de peste 70 care se trezesc singuri bătrâni și urâți și tot visează sa aibă o relație sau familie dar nu se mai uita nici mama dracului la ei.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează