INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aroganța lui Ranieri, după 3-1 cu City: ”Casele de pariuri ne văd favoriți? Nu le cred: în vară mă dădeau primul demis”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 18:34

Leicester continuă seria victoriilor fantastice din Premier League și a trecut de Manchester City, scor 3-1. Trupa lui Ranieri are acum un avans de cinci puncte față de Tottenham și șase față de ”cetățeni”.

După meci, antrenorul lui Leicester a comentat succesul: ”La începutul sezonului, obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare. Acum că ne-am îndeplinit acest obiectiv, putem să ne distrăm pînă la finalul sezonului. E un campionat nebun. Să îl cîștigăm? De ce nu?”.

Italianul a aruncat și o aroganță caselor de pariuri: ”Acum ne văd favoriți, dar nu iau asta în considerare. În vară mi-au oferit cota cea mai mică pentru a fi primul antrenor demis”.

”Vreau să aștept pînă în aprilie pentru a vedea care e situația și apoi mă voi gîndi la titlu. Următoarele partide vor fi foarte dificile. Avantajul nostru e că nu simțim nici o presiune.”
Claudio Ranieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Februarie 2016, 18:48

Claudio este un antrenor strasnic! trebuie, doar, lasat sa-si faca treaba in liniste, cum stie el foarte bine! ii doresc sa cucereasca titlul! il merita!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează