INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - BORUSSIA 4-2

Scandal în Bundesliga după Bayern - Borussia! Căpitanul lui Dortmund a protestat vehement

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 10:59 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 11:25

Bayern a câștigat derby-ul cu Borussia Dortmund, 4-2, dar oaspeții au protestat la final. Marco Reus acuză un fault la Emre Can în faza premergătoare golului trei, decisiv, marcat de Leon Goretzka. Antrenorul îl susține, dar Thomas Muller e de altă părere, arbitrul rămâne la decizia lui.

Borussia a avut 2-0 pe tabelă la Munchen, după numai 7 minute! Dar a sfârșit prin a pierde în fața campioanei cu 2-4, într-un final dramatic. Un eșec greu de „înghițit" pentru galben-negri, care s-au plâns de arbitraj.

Căpitanul Marco Reus, unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, i-a reproșat „centralului" Marco Fritz un presupus fault al lui Leroy Sane asupra lui Emre Can, undeva la mijlocul terenului, în faza premergătoare golului de 3-2, marcat de Goretzka (88). 

„Dacă era pentru Bayern sigur îl dădea. I-am spus-o și lui", a comentat Reus, sugerând că liderul s-a bucurat de un bonus din partea lui Fritz pe toată durata partidei.

Antrenorul Edin Terzici îi ține și el isonul, „m-am enervat foarte tare, pentru mine este un fault clar", numai că  „victima" nu-i nici pe departe atât de vehementă: „Arbitrul putea fluiera, dar nu era obligatoriu".

Thomas Muller, la rându-i, consideră că „amândoi au pus brațul, nu cred că e cazul să se sancționeze astfel de dueluri și oricum n-a influențat faza din care s-a înscris. Dacă se fluieră și în asemenea situații, atunci tot meciul e fragmentat. Nimic nu-i mai rău!".

Ultimul cuvânt l-a avut „centralul". Chestionat de jurnaliștii de la Bild, Marco Fritz a fost categoric: „Am revăzut faza și rămân la decizia din teren. N-a fost fault". 

+10 FOTO

6 victoriia obținut Bayern în acest sezon, după ce a fost condusă pe tabelă. Record!

7 victoriiau obținut munchenezii în ultimele tot atâtea meciuri acasă împotriva Dortmund-ului, în campionat. Golaveraj: 30-5

5 victoriiconsecutive au bavarezii în duelurile directe cu Borussia. Au egalat cea mai bună performanță contra galben-negrilor, stabilită între 1968 și 1970

Lewandowski, mai aproape de recordul lui Gerd Muller

Lewandowski nu și-a iertat nici sâmbătă fosta echipă. Hat-trick! Cu golurile 29, 30 și 31 din acest sezon, "vârful" lui Bayern a câștigat duelul cu Haaland, autorul unei "duble", și este tot mai aproape de recordul stabilit de Gerd Muller: 40 de goluri în sezonul 1971 - 1972. Haaland are 19 goluri. 

VIDEO Bayern Munchen a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, victorie înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor » Marcator surpriză pentru catalani

Cristiano Ronaldo, odihnit pentru meciul decisiv cu Porto din Liga Campionilor » Alvaro Morata, spectacol cu Lazio

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  07 Martie 2021, 12:01

Și care-i “scandalul”?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează