INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUDIENȚĂ

Nu le-a venit să creadă când au citit audiențele » Ce s-a întâmplat după interzicerea vedetei postului

Rămasă fără prezentatorul Gary Lineker (62 de ani), ediția de sâmbătă a emisiunii Match of the Day a obținut cea mai bună audiență din anul 2023.
Rămasă fără prezentatorul Gary Lineker (62 de ani), ediția de sâmbătă a emisiunii Match of the Day a obținut cea mai bună audiență din anul 2023.

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 19:27 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 19:27

Rămasă fără prezentatorul Gary Lineker (62 de ani), ediția de sâmbătă a emisiunii Match of the Day a obținut cea mai bună audiență din anul 2023. 

  • CONTEXT: În cursul zilei de marți, puterea executivă de la Londra a decis ca accesul oricărui imigrant care ajunge în mod ilegal în Insulă și care cere azil pe teritoriul Marii Britanii să fie interzis. 
  • Autoritățile britanice au decis ca aceia care sunt prinși că au ajuns în mod ilicit în Regat vor primi interzis de la posibilitatea aplicării pentru a obține cetățenia britanică în viitor, scriu cei de la BBC. 
  • Gary Lineker a criticat în termeni duri decizia: „E o politică nemăsurat de crudă împotriva celor mai vulnerabili oameni, într-un limbaj care nu este diferit faţă de cel folosit de Germania în anii '30 (n.r. - Germania condusă de naziști”.

Match of the Day, cea mai urmărită emisiune sportivă a postului BBC, a rulat sâmbătă în sistem de avarie, fără prezentatorul Gary Lineker și fără echipa de specialiști.

Criză totală la BBC din cauza „scandalului Lineker” » Directorul general se roagă de el să revină, dar a primit o ofertă de 3 ori mai mare!
ANGLIA
Criză totală la BBC din cauza „scandalului Lineker” » Directorul general se roagă de el să revină, dar a primit o ofertă de 3 ori mai mare!

Record de audiență fără Lineker

Show-ul a fost mult mai scurt și a conținut doar rezumatele meciurile disputate în Premier League. Audiența a fost enormă. Peste 2,5 milioane de persoane au stat în fața televizoarelor, cu aproape 500.000 de oameni mai mult decât sâmbătă trecută. 

Emisiunea nu mai avusese o audiență atât de mare de pe 5 noiembrie 2022.

Gary Lineker a primit o ofertă de 3 ori mai mare: 4,5 milioane

În mijlocul crizei, The Sun anunță că Lineker a primit deja o ofertă. BT Sport i-a propus un salariu de trei ori mai mare.

  • 1,5 milioane de euro câștigă anual la BBC.
  • 4,5 milioane de euro ar primi dacă ar semna cu BT Sport.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Hatrick de senzație în Ligue 1 » Jucătorul revelației din Franța a scris istorie

VIDEO Moment inedit într-un meci din Anglia » Portarul a prins mingea în mâini în afara careului, dar a primit numai cartonaș galben, contrar regulamentului

Playtech: ȘOC! Orban, anunț HALUCINANT despre Al treilea Război Mondial! E CUTREMUR în Europa!


Comentarii (10)
m3lku
m3lku  •  13 Martie 2023, 10:55
Postat de leu.mr pe 13 Martie 2023, 09:05

Esti prost. Lineker sa isi prezinte opinia ca persoana privata nu ca angajat BBC. Dar nu ma astept sa intelegi diferenta.

hahahaha. Doamne, ce citesc aici, secțiunea de comentarii a gsp e emisiunea umoristică a săptămânii. Nu știam că twitterul lui Lineker (unde a făcut afirmațiile respective) nu-i aparține persoanei fizice Lineker și a angajatului BBC, Lineker. Naivul de mine, eu credem că contul meu de social media (facebook, insta, twitter etc) îi aparține mie, nu angajatorului meu, dar conform lui leu.mr libertatea de exprimare se oprește atunci când nu-i convine șefului.

m3lku
m3lku  •  13 Martie 2023, 10:46
Postat de babinu pe 12 Martie 2023, 23:18

Sportivii celebri au inceput sa imite vedetele de film si sa promoveze platformele progresiste si neo-marxiste cand vor si pe unde apuca; ei uita pentru ce au ajuns in top si li se pare ca sunt indreptatiti sa-si imprastie sfaturile, chiar daca nivelul lor de cultura , de informare si de bun simt nu e la standardele care le-ar permite asta. Ce bine-ar fi ca Lineker si altii ca el sa-si imparta zecile si sutele de milioane pe care le au pentru a ajuta emigranti si nu sa forteze guverne sa plateasca din banii proveniti din taxele oamenilor care-i conduc masina, ii fac curat in casa, ii gatesc si ii schimba asternuturile lui Lineker si altora ca el. *** imbogatite, rupte de realitate.

Uite ce înseamnă să nu gândești cu mintea ta și să preiei pe nemestecate ideile altor neinformați. Culmea e că sunt sigur că ție nu ți se pare că ai vreo frântură de logică în gândire și discurs. Dar hai să te luminez: conservatorii ăia pe care pare că-i susții și care sunt împotriva imigranților (și a românilor, printre ei, dar să zicem că nu despre asta e vorba) sunt cei care vor să fie taxe cât mai mici pentru bogați ca Lineker. Laburiștii (așa-zișii progresiști cum îi numești tu peiorativ și condescendent) sunt cei care cer taxarea bogaților pentru ca din banii ăia să li se creeze condiții sociale decente (școli, spitale publice, pensii etc) pentru ăia care-i conduc mașina lui Lineker. Și hai să-ți explic și de ce Anglia are o responsabilitate istorică să primească emigranți, nu să-i oprească (oricum primește mai puțini decât orice alt stat european): pentru că toată bunăstarea lor nu le-a picat din cer, ci s-a creat pe spinarea coloniilor. Du-te la British Museum să vezi doar câte artifacte au luat cu japca de pe tot globul.

leu.mr
leu.mr  •  13 Martie 2023, 09:06
Postat de clona.mea pe 13 Martie 2023, 00:39

Drăguță: următoarea mișcare a guvernului de la londra ar putea fi trimiterea celor din europa de est acasă. Și atunci ai schimba mesajul, dar nu despre asta e vorba în ceea ce vreau să punctez. Eu trăiesc din 2001 în afara țări . Am avut parte de mult rasism, eram pentru ei rromi, dar am respectat cetățeanul rasist pentru că el era în țara lui - eu nu eram în țara mea. În timp au descoperit că suntem la fel, că avem aceiași cultură... etc. Dar întâmpările în care am fost insultați sau nedreptățiți, doar pentru că eram români , ne-au făcut să știm să respectăm orice om. Imigrant sau nu, fiecare are povestea lui. Voi cei plecați în valurile următoare credeți că totul vi se cuvine și că aveți dreptul la opinii în probleme sociale. Nu e așa: 1. dacă dreapta devine puternică drepturile voastre se vor împuțina. Și asta o spune unul ce din 90 a votat doar dreapta, dar adevărul e mai presus de doctrine politice. 2. băștinașii au dreptul să fie în limita bunului simț rasiști, tu ai obligația să respecți legile și opiniile lor chiar dacă nu ești de acord cu ele. A insulta un fost mare fotbalist și actual om de media doar pentru că are o opinie! arată nivelul tău. Și credemă eu nivelul tău îl consider inferior lu ”tanti Sofia” femeia ce în fiecare an se duce la cules căpșuni. Păcat.

Daca ai vrut sa fii destept, nu prea ti-a iesit

Vezi toate comentariile (10)
Comentează