INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

BETIS - VALENCIA // Meci nebun pe Benito Villamarin, în semifinala Cupei Spaniei! Gol din corner și reușită splendidă în ultimul minut

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 00:03

Betis și Valencia au remizat, scor 2-2, în prima manșă a semifinalei Cupei Spaniei.

  • Returul semifinalei dintre Valencia și Betis se joacă pe 28 februarie, de la 22:00. 
  • În prima manșă a celeilalte semifinale, Barcelona și Real Madrid au remizat, scor 1-1.

Andaluzii au început mai bine înfruntarea de pe Benito Villamarin, prestând un pressing care i-a obligat pe oaspeți să abuzeze de mingi lungi. După 6 minute, Valencia izbutise doar 5 pase corecte. 

Ostilitățile s-au schimbat la jumătatea reprizei. Formația lui Quique Setien a pasat steril, ocaziile fiind ratate de Rodrigo și Parejo.

Betis a intrat totuși în avantaj la pauză. Loren a împins în poartă mingea de viață de Sidnei în minutul 45.

Veteranul Joaquin a dublat diferența în minutul 54, direct din corner. Execuția cu mult efect interior, la semiînălțime, nu a fost validată decât după intervenția arbitrajului video.

Vulcan pe Villamarin

Fanii alb-verzilor au creat o atmosferă demnă de derby-urile sud-americane în minutele care au succedat reușita de 2-0. Impulsul din tribune s-a simțit și pe gazon.

Jucătorii s-au aprins, centralul Carlos del Cerro fiind nevoit sa intervină prompt pentru a opri un meleu cauzat de Soler în minutul 65.

Rusul Cheryshev a redus din diferență în minutul 70, după o pasă ideală venită de la Gameiro, în "gura" porții. O combinație pe același traseu putea aduce egalarea în minutul 89. Cheryshev a lovit însă bara transversală.

Golul egalizator a venit în ultimul minut de joc. Gameiro și Rodrigo au combinat în viteză, francezul punctând din interiorul careului mic.

Vezi și: 

BARCELONA - REAL MADRID 1-1 // Remiză în El Clasico! Calificarea în finală rămâne deschisă pentru returul din 27 februarie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează