INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Borussia Dortmund a declarat război kilogramelor în plus » Cât trebuie să plătească vedetele care vin cu surplus după sărbători

Nicklas Suele, campionul kilogramelor la Dortmund / Foto: Imago
Nicklas Suele, campionul kilogramelor la Dortmund / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 18:45 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 20:11

Jucătorii Borussiei Dortmund plătesc 1.000 de euro pentru fiecare kilogram în plus cu care se întorc din vacanță. Iar dacă depășesc cu mult o anume greutate, plătesc 1.000 de euro la fiecare 100 de grame în plus!

La Dortmund se dă o luptă grea cu kilogramele. Atât de dură că antrenorul Edin Terzic s-a văzut nevoit să impună chiar amenzi pentru aceia care vin cu surplus!

Un fost internațional german a fost condamnat pentru distrugerea proprietății vecinului! Ce au decis judecătorii
GERMANIA
Un fost internațional german a fost condamnat pentru distrugerea proprietății vecinului! Ce au decis judecătorii

Aflat acasă, în Belgia, fundașul Thomas Meunier a dezvăluit într-un interviu acordat postului tv RTBF că „am fost cântăriți la ultimul antrenament și va fi la fel și după vacanța de iarnă. Se știe prețul: se aplică o amendă de 1.000 de euro pentru fiecare kilogram în plus”.

Se poate ajunge chiar la 1.000 de euro pentru fiecare 100 de grame în plus!

Dar asta nu-i nimic. Cine depășește cu foarte multe kilograme o anume greutate va ajunge să plătească 1.000 de euro pentru fiecare 100 de grame în plus!

„Fără a menționa numele, cunosc un jucător pe care kilogramele în plus l-au costat 10.000 de euro. Asta după ce i s-a dat o săptămână la dispoziție să mai slăbească și i s-a spus că în cazul în care reușește i se va mai reduce din amendă. Și a reușit!”, a povestit Meunier.

Nicklas Suele este campionul kilogramelor la Borussia Dortmund

Apărătorul belgian face referire, foarte probabil, la Niklas Sule. Internaționalul german a avut probleme cu kilogramele și pe vremea când juca la Bayern (2017 - 2022), iar la Dortmund n-a fost altfel. Pur și simplu, el nu se poate abține de la fast-food.

Din această cauză, el a pierdut la un moment dat și echipa națională, iar recent a fost chemat la ordine de conducerea Borussiei. Managerul Sebastian Kehl l-a băgat în ședință pe Sule în prezența impresarului, iar reacția apărătorului a fost pozitivă.

Nicklas Sule a făcut senzație cu PSG

A dat jos din kilograme, iar apoi și-a recâștigat locul în centrul defensivei. A și făcut un meci memorabil, la 1-1 cu PSG, în grupele Ligii Campionilor, când i-a refuzat lui Mbappe un gol ca și făcut, printr-o intervenție de senzație.

Suele rămâne însă, mai departe, în vizorul șefilor - susține tabloidul Bild. Iar la întoarcerea din vacanță, pe 2 ianuarie, la următorul cântar, suspansul se anunță mare.

Mai puteți citi:

Rapid a prezentat al treilea transfer al iernii: contract până în 2026

Fostul antrenor de la FCSB a revenit oficial în Superligă! Patronul i-a promis 3 fotbaliști: „De ieri s-a apucat de treabă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  29 Decembrie 2023, 12:16

Tavita ar avea bani de luat in cazul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează