INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

BORUSSIA DORTMUND - HOFFENHEIM 3-3 // Dezastru pentru Borussia Dortmund! Titlul e în pericol după egalul incredibil cu Hoffenheim: egalați după ce au condus cu 3-0!

Dortmund - Hoffenheim 3-3 // FOTO: Reuters
Dortmund - Hoffenheim 3-3 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 19:46

Borussia Dortmund oferă primele semne de slăbiciune în acest sezon. Eliminată în urmă cu 4 zile din optimile Cupei Germaniei de Werder Bremen, Borussia Dortmund a făcut azi un pas greșit pe teren propriu cu Hoffenheim, remizând spectaculos, scor 3-3, la capătul unui meci în care a condus cu 3-0.

Evoluția Borussiei din primele 65 de minute a fost impecabilă și nimic nu anunța dezastrul din final. Borussia a condus cu 3-0 după golurile lui Sancho, Gotze și Guerreiro, dar coșmarul a început în minutul 75.

Ishak Belfodil a înscris primul gol al lui Hoffenheim, care a început să spere în minutul 83, după reușita lui Kadarabek. Egalarea a venit până la urmă în minutul 87, același Belfodil fiind cel care a înscris și a anulat o înfrângere ce părea certitudine. 

Borussia e în continuare pe primul loc, cu 50 de puncte, însă Bayern s-a apropiat la 5 lungimi după victoria cu Schalke, 3-1. 

Toate rezultatele zilei din Bundesliga:

Borussia Dortmund - Hoffenheim 3-3
Freiburg - Wolfsburg 3-3
Hannover - Nurnberg 2-0
Borussia Monchengladbach - Hertha Berlin 0-3
RB Leipzig - Eintracht Frankfurt 0-0
Bayern Munchen - Schalke 3-1

Vezi și: Lui Franck Ribery „i-au sărit siguranțele”. Din nou! Acum i-a cășunat pe Niko Kovaci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează