INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Brazilienii îl apără pe Neymar: "E o pierdere. Toată lumea vrea să-l vadă" » Fotbalistului i-ar putea fi redusă suspendarea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 21:57

Neymar nu va mai juca nici un meci la această ediție a Copa America după ce a fost suspendat din cauza incidentelor de la finalul meciului dintre Brazilia și Columbia.

Tînărul fotbalist de 23 de ani este apărat de selecționerul Braziliei, Dunga, care consideră că Neymar era omul cu spectacolul din naționala sa.

"Neymar este un jucător foarte important, iar atenţia în ceea ce-l priveşte este, de asemenea, mare. Toată lumea care iubeşte fotbalul vrea să-l vadă pe teren, la fel ca pe Lionel Messi, Angel Di Maria sau Alexis Sanchez.

E o pierdere, cu el, spectacolul ar fi mai bun, ar avea mai multă calitate. Neymar a fost lovit de peste 20 de ori. Ne dorim cel mai bun spectacol posibil, dar nu îi protejăm pe cei mai buni jucători", a spus Dunga.

Dunga a lăsat să se înțeleagă că federația braziliană ar putea face apel pentru a reduce suspendarea lui Neymar: "Vom lăsa acest lucru în seama federaţiei. Cei de acolo vor prezenta argumentele necesare. Nu vrem să fim favorizaţi, vrem doar o judecată egală pentru toată echipele din competiție".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează