INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Casele de pariuri îl dau pe Jose Mourinho ca și instalat la Real Madrid! Ce cotă are portughezul pentru a-l înlocui pe Zidane

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 17:07

Real Madrid a pierdut la debutul în grupele Ligii Campionilor, 0-3 cu PSG, iar postul lui Zinedine Zidane pare a fi în mare pericol. Jose Mourinho a devenit favorit cert pentru a-l înlocui. 

„The Special One” a fost cel mai curtat antrenor al ultimei perioade de transferuri. Portughezul a recunoscut ofertele primite din țara natală, din Franța și din partea unor echipe naționale, dar a preferat să stea în expectativă.

Analist la postul Sky Sports UK în acest moment, Mourinho ar aștepta ca banca lui Real Madrid să rămână liberă, scriau spaniolii de la AS în urmă cu două săptămâni. În acest moment Jose are o cotă de 2,20 pentru a fi următorul antrenor al lui Real Madrid. 

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, este următorul în viziunea bookmakerilor, cu o cotă de 4,50. E urmat îndeaproape de Massimiliano Allegri, liber de contract după despărțirea de Juventus. 

Echipele antrenate de Jose Mourinho de-a lungul carierei sale, din postura de principal: Setubal U19, Setubal U17, Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid și Manchester United. Portughezul a câștigat cu Real un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

33 de trofeeare Jose Mourinho în palmares

Vezi și:

UPDATE Mărturia lui Gai Assulin, fostul elev al lui Pep Guardiola, care e aproape să semneze cu Poli Iași: „Comparația cu Messi mi-a făcut rău”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rva4
rva4  •  19 Septembrie 2019, 21:54
Postat de jimmy_jones pe 19 Septembrie 2019, 19:35

Zidane le-a castigat de 3 ori CL. Nu renunta la el asa usor dupa o infrangere in grupe care nu prea conteaza. Oricum Madrid si PSG au calificarea garantata din grupa aia.

:)))))))) Noapte buna! Atunci Zidane a primit o echipa perfect formata, inchegata, cu relatii de joc excelente, cu un super lider care ii motiva pe toti . Acea echipa a castigat trofeele, nu el. Acum a primit o echipa in deriva, fara marele lider, nemotivata, debusolata. Acum trebuia sa arate daca este cu adevarat un mare antrenor. Si a aratat ca este ....mediocru. Verifica mai intai toate rezultatele lui Real de cand a preluat echipa Zidane.( infrangeri rusinoase, istorice) si apoi deschide gura.

jimmy_jones
jimmy_jones  •  19 Septembrie 2019, 19:35

Zidane le-a castigat de 3 ori CL. Nu renunta la el asa usor dupa o infrangere in grupe care nu prea conteaza. Oricum Madrid si PSG au calificarea garantata din grupa aia.

771545396317549
Eugen Iustin  •  19 Septembrie 2019, 19:32

Real sa spuna adio performantei pe perioada următoare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează