INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Catania, fosta formație a lui Nicolae Dică, riscă să dispară: jucătorii au fost anunțați că nu își vor mai primi salariile

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 16:41

Oficialii celor de la Catania le-au transmis celor mai bine plătiți 10 jucători din lot că nu își mai permit să îi plătească.  

Catania e în pragul falimentului. Ajunsă în Serie C, fosta echipă a lui Nicolae Dică, se dezintegrează. Conducerea a anunțat toți jucătorii că sunt liber să își caute noi angajamente, iar presa italiană anunță un inevitabil faliment. 

La finalul turului de campionat, Catania ocupă locul 7 în Serie C, cu 28 de puncte. Poziția din acest moment i-ar asigura calificarea în play-off-ul pentru promovare.

4.830.000 de euroeste valoarea lotului actual al Cataniei conform transfermarkt.de

8a fost cea mai bună clasare din istorie în Serie A, în sezoanele 1960-61, 1964-65 și 2012-13

VEZI ȘI:

Drumul spre succes » Andrei Burcă a trăit câteva luni din banii părinților și din împrumuturi de la prieteni, iar acum e în primăvara europeană alături de CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează